کد خبر: 1255547
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۳
از آماده‌سازی تختی تا کیفیت پایین چمن ورزشگاه فولادشهر
پروژه مرمت و تعمیرات چند ورزشگاه مهم فوتبال در حال پیگیری است و اجرای دقیق و کامل آن می‌تواند بخشی از کمبود‌های سخت‌افزاری این رشته را برطرف کند. منتها هنوز هم حرف و حدیث‌ها در خصوص اجرایی شدن به‌موقع وعده‌ها و همچنین اصلاح مشکلات قدیمی وجود دارد. 

جوان آنلاین: تلاش برای بازسازی ورزشگاه آزادی و رساندن آن به استاندارد‌های بین‌المللی همچنان ادامه دارد و فوتبال ایران در انتظار بازگشت این ورزشگاه به چرخه میزبانی از مسابقات است. 
پروژه مرمت و تعمیرات چند ورزشگاه مهم فوتبال در حال پیگیری است و اجرای دقیق و کامل آن می‌تواند بخشی از کمبود‌های سخت‌افزاری این رشته را برطرف کند. منتها هنوز هم حرف و حدیث‌ها در خصوص اجرایی شدن به‌موقع وعده‌ها و همچنین اصلاح مشکلات قدیمی وجود دارد. 
 
ورزشگاه آزادی بزرگ‌ترین مجموعه ورزشی کشور است و استفاده مداوم طی پنج دهه امکانات موجود در آن را فرسوده کرده است. این فرسودگی بیش از پیش ورزشگاه فوتبال آن را تحت‌تأثیر قرار داده، چراکه برخی دیگر از سالن‌ها و مجموعه‌های آن طی سال‌های گذشته کم و بیش رنگ تعمیرات و بازسازی پراکنده را به خود دیده‌اند. در این میان کمترین توجه به ورزشگاه فوتبال شده است. حال آنکه تعبیه صندلی روی سکوها، شماره‌گذاری آن‌ها و ترمیم گاه و بی‌گاه چمن تنها مواردی بوده که طی این سال‌ها انجام شده و مسئولان هم روی آن مانور داده‌اند تا این که با تخریب بخشی از سکو‌های غربی و ناایمن خواندن سکو‌ها و راهروها، چاره‌ای باقی نماند جز اجرای پروژه بازسازی. البته این پروژه به صورت جدی از اواخر بهار امسال کلید خورد و همچنان نیز در دست اجراست. 
هنوز هم زمان دقیقی برای اتمام پروژه و استفاده تیم‌های ملی و سرخابی‌ها از آزادی اعلام نشده و مسئولان وعده تحویل آزادی در ماه‌های آینده را داده‌اند. به گفته مدیر مجموعه ورزشی آزادی قرار است به غیر از رعایت استاندارد‌های فوتبالی، اهمیت ویژه‌ای هم به اقشار جانباز و معلول داده شود. مهدی نصیبی در گفتگو با تسنیم ضمن تأکید بر احترام به اقشار مختلف اظهار داشت: «احترام گذاشتن به قشر جانباز و معلول بر همه واجب است. بر همین اساس یکی از مواردی که در بهسازی ورزشگاه آزادی مدنظر قرار گرفت، جایگاه ویژه این افراد بود. این جایگاه قبلاً هم کنار جایگاه CIP وجود داشت، ولی مورد استفاده سایرین قرار می‌گرفت، اما حالا مقرر شده است برای افراد معلول صندلی و بخشی مربوط به افراد دارای ویلچر تعبیه شود تا بتوانند به‌راحتی از تماشای مسابقات لذت ببرند.»
در صورتی که این وعده محقق شود، معلولان و جانبازان می‌توانند از امکانات ویژه خود در آزادی استفاده کنند. نصیبی در ادامه گفت: «اگر این افراد از سوی تیم‌ها دعوت شده باشند، می‌توانند در این جایگاه حضور پیدا کنند. سایر افراد نیز باید در زمان بلیت‌فروشی، بلیت تهیه کنند که قطعاً سازوکار حضور در این جایگاه در ماه‌های آینده در سامانه بلیت‌فروشی ایجاد خواهد شد.»
 
همانطور که اشاره شد زمان بهره‌برداری از آزادی مشخص نیست و مدیر این مجموعه ورزشی ادعای وزیر ورزش مبنی بر آماده‌سازی آزادی تا پایان فصل پاییز را نه تأیید کرده و نه تکذیب: «دستور وزیر ورزش قطعاً اجرا می‌شود. نیرو‌های مختلف به‌صورت سه شیفت در حال کار هستند تا هرچه سریع‌تر ورزشگاه آزادی را آماده مسابقات کنند. همه تلاش خود را به‌کار می‌گیریم تا بهترین وضعیت را ایجاد کنیم.» با اینکه اخباری مبنی بر مسقف شدن آزادی در پروژه بازسازی منتشر شده، اما نصیبی اجرایی شدن این موضوع را به آینده موکول کرد: «در فاز کنونی بحث مقاوم‌سازی و ایمن کردن مطرح است. شاید این تصمیم برای آینده گرفته شده باشد، اما در زمان حاضر چنین برنامه‌ای در فاز کنونی وجود ندارد.»
 
پس از چند ماه انتظار ورزشگاه تختی روز گذشته میزبان دیدار پرسپولیس – چادرملو بود. این ورزشگاه در شرق تهران قرار دارد و مسئولان هزینه زیادی را صرف ترمیم چمن، نوسازی صندلی‌ها، تعمیر جایگاه ویژه و نصب گیت‌های ویژه بانوان کرده‌اند. محمدرضا مجیدی، مدیر ورزشگاه تختی در این خصوص گفت: «کار‌های مربوط به آماده‌سازی ورزشگاه انجام شده و یک بخش دیگر آن باقی مانده است. کیفیت زمین چمن هم برای برگزاری بازی‌ها مطلوب است. امیدوارم برای بازی‌های آینده شرایط بهتری را تجربه کنیم و بتوانیم در ورزشگاه، میزبان تعداد بیشتری از تماشاگران باشیم. تمام سعی‌مان را می‌کنیم که بهترین شرایط را برای برگزاری مسابقات مهیا کنیم.»
فولادشهر یکی دیگر از ورزشگاه‌هایی است که شرایط مطلوبی برای میزبانی از مسابقات، به‌ویژه بازی‌های آسیایی ندارد. کیفیت پایین چمن این ورزشگاه پس از بازی تیم‌ملی با قرقیزستان انتقاد‌های زیادی را به همراه داشت. پس از آن مدیران باشگاه ذوب‌آهن درصدد ترمیم چمن برآمدند و طبق اعلام مدیرعامل این باشگاه، ۲۰ میلیارد تومان نیز صرف این کار شده است. حتی گفته شده بازسازی ورزشگاه فولادشهر ۶۰ میلیارد تومان برای این باشگاه آب خورده است، ولی دیدار ذوب‌آهن‌–‌آلومینیوم اراک نشان داد این هزینه‌ها تأثیری روی بهتر شدن کیفیت چمن فولادشهر نداشته است! به نظر می‌رسد پروژه ترمیم چمن این ورزشگاه آنقدر‌ها هم که گفته شده حرفه‌ای و استاندارد انجام نشده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار