کد خبر: 1255458
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۲
دهها هزار نفر از حامیان فلسطین امروز (شنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۳) در خیابان‌های مرکز لندن دست به تظاهرات زدند و ضمن محکوم کردن جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، با مردم این مناطق ابراز همبستگی کردند.

 جوان آنلاین: سیل عظیم شرکت‌کنندگان در این حرکت اعتراضی که در آستانه نخستین سالگرد جنگ علیه غزه برگزار شد، با سردادن فریادهای ضد اسرائیلی خواستار توقف جنگ و برقراری فوری آتش‌بس در غزه و لبنان شدند. افراد شرکت کننده از ملیت‌ها و مذاهب مختلف ضمن حمل پرچم فلسطین و لبنان شعار می‌دادند: «به اشغال‌گری پایان دهید»، «فلسطین را آزاد کنید» و«دست از حمله به لبنان بکشید». آن‌ها همچنین شعارنوشته‌هایی را حمل می‌کردند که روی آن‌ها عبارت‌هایی در خصوص عدالتخواهی، پایان نظام آپارتاید و توقف فوری جنگ نوشته شده بود.

معترضان ابتدا در میدان «راسل» واقع در مرکز لندن تجمع کرده و ضمن اعلام همبستگی با مردم مظلوم فلسطین و لبنان، به سمت دفتر نخست وزیر انگلیس راهپیمایی کردند. این بیستمین حرکت اعتراضی حامیان فلسطین در انگلستان، از آغاز جنگ غزه بشمار می‌رود.

در تظاهرات امروز که با همت دهها نهاد حقوق بشری و حامی فلسطین در آستانه نخستین سالگرد جنگ در غزه برگزار شد، سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین، شماری از نمایندگان مجلس انگلیس، روسای اتحادیه‌های کارگری و نمایندگان اصناف مختلف در کنار سیل جمعیت معترضان حضور داشتند.

رئیس پویش همبستگی با مردم فلسطین و از برگزار کنندگان تظاهرات امروز به ایرنا گفت: ما خواهان توقف جنایات اسرائیل هستیم؛ اقدامات اسرائیل منطقه را به خطر جنگ تمام عیار مواجه کرده است. ما از ماه ها پیش در این زمینه هشدار داده بودیم اما امروز شاهد حملات اسرائیل در یمن، سوریه و البته لبنان هستیم که تاکنون بیش از یک هزار کشته برجای گذاشته است.

بن جمال هشدار داد: امنیت منطقه و جهان به دلیل همدستی دولت‌های غربی با اسرائیل در خطر است. ما خواهان پایان جنگ و توقف فروش سلاح به اسرائیل هستیم.

برچسب ها: انگلیس ، جنگ غزه ، لبنان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار