کد خبر: 1250126
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
کسب هر سه امتیاز این بازی برای امارات هم به اندازه ایران حائز اهمیت است. شاید به همین دلیل هم هست که میزبان طی اقدامی کاملاً غیرحرفه‌ای، سایت بلیت‌فروشی را به‌روی ایرانی‌ها بسته است.
دنیا حیدری

جوان آنلاین: ورزشگاه هزاء بن زاید العین ساعت ۱۹:۳۰ امروز میزبان دومین بازی ایران در مرحله سوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل امارات است، دیداری که چالش‌هایش قبل از به صدا درآمدن سوت بازی آغاز شده است. 
کسب هر سه امتیاز این بازی برای امارات هم به اندازه ایران حائز اهمیت است. شاید به همین دلیل هم هست که میزبان طی اقدامی کاملاً غیرحرفه‌ای، سایت بلیت‌فروشی را به‌روی ایرانی‌ها بسته است. حال آنکه طبق قانون باید ۸ درصد این ورزشگاه ۲۵ هزار نفری در اختیار هواداران تیم‌ملی فوتبال ایران قرار گیرد، یعنی تقریباً چیزی حدود ۲ هزار نفر. اما فقط هواداران اماراتی که آیدی کشورشان را در اختیار داشتند، موفق به خرید بلیت شده‌اند و تاکنون هواداران ایرانی موفق به خرید بلیت نشده‌اند و جایگاه متعلق به تیم ایران قفل است. اتفاقی که اعتراض فدراسیون فوتبال ایران را به دنبال داشته است. فدراسیون فوتبال با ارسال نامه‌ای ضمن اشاره به این مهم که ۸ درصد این ورزشگاه حق هواداران ایرانی است، مراتب اعتراض شدید خود را به اطلاع فدراسیون فوتبال امارات رسانده و خواستار رفع مشکل تماشاگران ایرانی در تهیه بلیت شده است. 
درگاه خرید بلیت در حالی به روی ایرانی‌ها بسته است که اماراتی‌ها برای پر کردن سکو‌های ورزشگاه هزاء بن زاید العین جایزه گذاشته‌اند، چراکه بعد از برتری مقابل قطر و برداشتن گامی محکم در آغاز راه، کسب سه امتیاز بازی با ایران برای میزبان اهمیت زیادی دارد، اما این تنها هواداران اماراتی نیستند که در بازی با ایران مشمول پاداش می‌شوند و ملی‌پوشان تیم‌فوتبال امارات هم در صورت برتری مقابل یاران قلعه‌نویی و کسب دومین برد پیاپی در سومین مرحله مقدماتی جام‌جهانی وعده پاداشی قابل توجه را گرفته‌اند. فدراسیون امارات برای برتری در این بازی پاداش ۱۵۰ هزار درهمی (حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان) برای هر بازیکن در نظر گرفته تا به این ترتیب انگیزه آن‌ها را برای بازی با ایران افزایش دهد، چراکه امارات با وجود کسب چهار برد و یک تساوی از پنج دیدار اخیر خود که اتفاقاً کاملاً شبیه به نتیجه‌گیری اخیر یوزهاست در هر چهار بازی قبلی خود مقابل ایران به شکست تن داده و حالا بعد از برتری مقابل قطر امید زیادی به پاره کردن نوار شکست‌هایش مقابل ایران دارد. 
اما کسب هر سه امتیاز بازی با امارات برای ایران نیز اهمیت زیادی دارد، خصوصاً بعد از انتقاد‌های تندی که در پی پیروزی ضعیف (یک بر صفر) ایران مقابل قرقیزستان به تیم‌ملی و سرمربی آن شد. هرچند که علاوه بر آن، چنانچه تیم ملی فوتبال ایران بتواند برابر امارات به پیروزی دست یابد به رتبه نوزدهم دنیا صعود خواهد کرد و این هم دلیل دیگری برای یاران قلعه‌نویی است که با هدف کسب هر سه امتیاز بازی راهی ورزشگاه شوند. روی کاغذ امارات حریف دست و پاگیری نیست و تیم ملی ایران تنها یک مرتبه برابر آن تن به شکست داده و از ۱۹ رویارویی قبلی، ۱۵ بار بازی را با برتری به پایان رسانده و در سه بازی هم تن به تساوی داده، اما بی‌تردید اماراتی که امروز برابر ایران قرار می‌گیرد با قبل تفاوت بسیار دارد و این را قلعه‌نویی بهتر از هر کس دیگری می‌داند. البته پائولو بنتو، سرمربی امارات هم ایران را رقیبی سرسخت می‌خواند، اما بی‌شک کنار زدن تیمی که توانسته قطر را مغلوب کند کار راحتی نیست، مگر آنکه قلعه‌نویی برنامه ویژه‌ای برای دفاع امارات داشته باشد، چراکه این خط همانطور که بنتو هم اشاره می‌کند یکی از نقطه ضعف‌های حریف امروز یوزهاست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار