کد خبر: 1233711
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
یک رسانه غربی مدعی شد که اوکراین به سامانه‌های اس-۴۰۰ و اس-۳۰۰ مستقر در شبه جزیره کریمه حمله و مقادیری از تجهیزات روسیه را از بین برده است.

در شرایطی که حمایت‌های همه جانبه غرب از اوکراین در جنگ با روسیه ادامه دارد، ادعای حمله کی‌یف به سامانه پدافندی اس-۴۰۰ خبرساز شده است.

رادیو اروپای آزاد با استناد به تصاویر ماهواره‌ای «پلنت لبس»(Planet Labs) خبر داد که اوکراین به اهداف نظامی روسیه در شهر جانکوی در شبه جزیره کریمه حمله کرد.

بنا بر گزارش این رسانه غربی، تصاویر نشان می‌دهد که اوکراین شامگاه روز گذشته به سامانه‌های اس-۴۰۰ و اس-۳۰۰ در چندین نقطه از کریمه حمله کرد و توانست برخی تجهیزات روسیه را از بین ببرد.

پیش از این، ارتش اوکراین اعلام کرده بود که در حمله روز گذشته یک سامانه پدافندی اس-۴۰۰ در «منطقه کریمه اشغالی » هدف قرار گرفت. کریمه بعد از تحولات سال ۲۰۱۴، با برگزاری همه پرسی از اوکراین جدا و به روسیه ملحق شد.

به ادعای ارتش اوکراین، در نتیجه این حمله سامانه‌های روسیه «بلافاصله» کار خود را متوقف کردند اما کارشناسان به رسانه‌های غربی گفتند تصاویر ماهواره‌ای ادعاهای ارتش اوکراین را تأیید نمی‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار