کد خبر: 1232406
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۳
سئول، توکیو و واشنگتن پس از نشست امنیتی سه‌جانبه از برگزاری رزمایش‌های مشترک در تابستان امسال خبر دادند.

جوان آنلاین: وزارت دفاع آمریکا پس از نشست مشترک با مقامات ژاپن و کره جنوبی در حاشیه یک اجلاس امنیتی در سنگاپور، اعلام کرد سه کشور برای برگزاری رزمایش‌های مشترک در تابستان امسال موافقت کرده‌اند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز، این سه کشور همچنین توافق کردند که در سال جاری یک چارچوب همکاری امنیتی سه جانبه ایجاد کنند.

کره شمالی پیش‌تر از رزمایش‌های نظامی با حضور آمریکا در منطقه انتقاد کرده و آن را «تحریک‌آمیز» و «خطرناک» خوانده بود. کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی هفته گذشته پس از آزمایش موشک‌های بالستیک خود اعلام کرد: «این آزمایش‌های موشکی به رقبای ما نشان خواهد داد که در صورت تحریک ما با چه عواقبی مواجه خواهند شد».

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار