کد خبر: 1205516
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۰۳:۰۰
کارخانه مهان کاغذ در شهرستان تویسرکان همدان به عنوان سومین کارخانه تولید کاغذ کشور به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

جوان آنلاین: کارخانه مهان کاغذ در شهرستان تویسرکان همدان به عنوان سومین کارخانه تولید کاغذ کشور به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.
حسین افشاری فرماندار تویسرکان با بیان اینکه کارخانه مهان کاغذ از طرح‌های بزرگ در حال احداث در شهرستان بود که طی دو ماه گذشته به نتیجه رسید، افزود: این کارخانه سومین کارخانه تولید کاغذ کشور به لحاظ تولید است و ارزش روز آن حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام شده است.
وی با بیان اینکه فعلاً صاحب این کارخانه بخشی از تخصص مورد نیاز را از خارج تأمین کرده و بخشی از اشتغال آن هم از تویسرکانی‌ها استفاده شده است، ادامه داد: تلاش بر این است افتتاح کارخانه مهان کاغذ با حضور یکی از مقامات انجام شود، در صورتی که سفر رئیس‌جمهور زودتر اتفاق بیفتد این مجموعه قبل از دهه فجر افتتاح خواهد شد. نماینده دولت در تویسرکان با اشاره به بالا رفتن ارزش افزوده گردوی این شهرستان بعد از ثبت جهانی این محصول گفت: افزایش درآمد مردم شهرستان کمک زیادی در کاهش مهاجرت دارد و نقش‌آفرینی گردو را در این زمینه محسوس است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار