کد خبر: 1192689
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۳
قیمت طلا در معاملات امروز بازار‌های جهانی به علت حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستانی در غزه ۳۶ دلار و ۵۰ سنت افزایش یافت.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، پس از بمباران بیمارستانی در غزه که نگرانی در مورد تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا را تقویت کرد و سرمایه‌گذاران را به سوی دارایی‌های امن سوق داد، قیمت طلا در معاملات امروز بازار‌های جهانی افزایش یافت.

هر اونس طلا در بازار‌های جهانی با ۳۶ دلار و ۵۰ سنت افزایش ۱۹۵۹.۶۸ دلار فروخته شد. طلا به بالاترین رقم از ۲۰ سپتامبر رسید.

کارلو آلبرتو دی کاسا، تحلیلگر بازار فلز‌های گران‌بها گفت: «ما شاهد این موضوع هستیم که خطر جنگ در حال افزایش است. این خطر‌ها احتمال اینکه فدرال رزرو نرخ بهره را در نشست‌های بعدی افزایش دهد، کاهش می‌دهد؛ بنابراین ما شاهد چنین افزایشی در قیمت طلا و نقره بودیم.»

وی افزود: «اگر سناریو‌های سیاسی بدتر شود یا بانک‌های مرکزی موضع ملایمی در قبال بازار اتخاذ کنند، احتمال اینکه شاهد عبور قیمت طلا از ۲ هزار دلار باشیم، وجود دارد.»

مقامات فلسطینی اعلام کردند، در بمباران روز سه‌شنبه در بیمارستانی در غزه هزار نفر کشته و زخمی شدند و این اقدام در سراسر خاورمیانه اعتراض‌ها را برانگیخته است.

طلا که در زمان بحران‌های سیاسی و اقتصادی به عنوان منبع امن سرمایه‌گذاری در نظر گرفته می‌شود از زمان درگیری میان رژیم صهیونیستی و نیرو‌های مقاومت بیش از ۱۰۰ دلار افزایش یافته است.

سرمایه‌گذاران به دنبال سخنان جروم پاول، رئیس فدرال رزرو در روز پنجشنبه هستند تا سرنخ‌هایی در مورد نرخ بهره بیابند.

بازار ۹۰ درصد احتمال می‌دهد که بانک مرکزی آمریکا در نشست بعدی سیاست‌گذاری خود نرخ بهره را تغییر ندهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار