کد خبر: 1181779
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰
در یک حادثه تیراندازی در یک هتل در شهر «بدروم» ترکیه، دست‌کم یک نفر جان خود را از دست داد و سه نفر دیگر نیز زخمی شدند.
 

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، رسانه‌های ترکیه امروز (دوشنبه) گزارش کردند که در یک حادثه تیراندازی در یک هتل در شهر «بدورم» ترکیه دست‌کم یک نفر جان خود را از دست داد و سه نفر دیگر زخمی شدند.

روزنامه «ینی شفق» ترکیه در این خصوص گزارش کرد که حادثه تیراندازی در هتل شهر تفریحی بدروم پس از یک درگیری میان سه نفر که با خودرو به هتل آمده بودند و گروه سه نفره دیگری که در هتل حضور داشتند، رخ داد.

در این گزارش آمد که درگیری میان دو گروه در نهایت به تیراندازی منتهی شد و هم‌اکنون نیروهای پلیس شهر بدروم تحقیقاتی را درباره این حادثه آغاز کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی ترکیه به طور فعال در تلاش هستند تا مظنونانی را که از صحنه متواری شده، دستگیر کنند.

شهر بدروم به دلیل ترکیبی جذاب از تاریخ، فرهنگ و زیبایی‌های طبیعی بعنوان یک مرکز گردشگری فعال در ترکیه شناخته می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار