کد خبر: 953318
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵
این روز‌ها به همت مردم، خانه‌های پل‌دختر از گل‌ولای پاک و زندگی جاری می‌شود. اما سیل‌زدگان بی‌خانمان چه می‌شوند؟ حالا جمعی از جهادگران بسیجی سازمان صدا و سیما در روستای «دُم رود» شهرستان معمولان در حال ساخت اقامتگاهی با همه امکانات برای تعدادی از سیل‌زدگان این روستا هستند.
جوان آنلاین: محمدعلی جابری؛ مدیربازرسی و ارزشیابی مرکز بسیج صدا و سیما با اشاره به اعزام گروه‌های جهادگر بسیجی صدا و سیما به مناطق سیل زده غرب و جنوب غرب کشور اظهار داشت:با تخلیه گل و لایی از خانه‌های مردم بخش دیگری از نیاز‌های سیل‌زدگان که غالبا افرادی بودند که خانه‌هایشان کاملاً تخریب‌شده بود بیشتر نمایان شد، این افراد در کنار خیابان، کنار رودخانه، در حیاط همسایه‌هایشان چادر زده‌اند و بدون هیچ امکاناتی زندگی می‌کنند.

جابری افزود: به همین منظور در بخش دوم فعالیت گروه‌های جهادی بسیج صدا و سیما کمک به ایجاد کمپ‌های اسکان با همه امکانات برای اسکان سیل‌زدگان، مد نظر قرار گرفت.

وی تصریح کرد: ایده راه‌اندازی کمپ موقت – دائم روستای «دُم رود» شهرستان معمولان توسط اعضای خیریه مهر سپهر داده شده بود و گروه جهادی بسیجیان صدا و سیما با همراهی یک گروه جهادی میثاق اجرای ایده را بر عهده گرفتند.

مدیربازرسی و ارزشیابی مرکز بسیج صدا و سیما با بیان این که در حال حاظر دومین گروه ۲۵ نفره از جهادگران بسیجی صدا و سیما در این روستا در حال ایجاد یک کمپ برای اسکان سیل‌زدگان این روستا هستند، بیان داشت: پیش از این یک گروه ۲۵ نفره از جهادگران بسیجی سازمان صدا و سیما به مدت ۸ روز در این روستا استقرار داشته و این دویمن گروه ۲۵ نفره جهادگران بسیجی سازمان است که تا زمان بهره برداری از کمپ در روستا حضور خواهند داشت.

وی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های این کمپ اسکان اظهار داشت: این کمپ با پیش‌بینی اسکان ۳۵۰ نفر از سیل‌زدگان روستا، در پنجاه چادر در حال احداث است که از جمله ویژگی‌های آن می‌توان به ایجاد کمپ در محلی دور از رودخانه، تسطیح زمین کمپ، ایجاد سکو‌های استقرار چادر به طوری که در صورت بارش باران، زمین زیر پای مردم خیس نشود، استقرار ۱۰ دستگاه سرویس بهداشتی، استقرار ۴ دسگاه حمام، ایجاد روشنایی و کشیدن برق به کمپ، اسقرار ظرف‌شویی و روشویی در کمپ، حفر چاه برای سرویس‌های بهداشتی و حمام‌ها و حصارکشی محوطه اطراف اقامتگاه‌ها و حتی زمین بازی برای کودکان اشاره کرد.

جابری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشرفت بیش از ۹۵ درصدی این کمپ بیان داشت: کمپ اسکان سیل‌زدگان روستای «دُم رود» روز سه شنبه با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری خواهد رسید و در اختیار مردم روستا قرار خواهد گرفت.

وی در پایان عنوان داشت: با توجه به پیش‌بینی و استقرار تمامی امکانات رفاهی در این کمپ پیش‌بینی می‌شود با اتمام مرحله بازسازی منازل سیل‌زدگان روستای «دُم رود»، با توجه به طبیعت زیبایی منطقه از این کمپ به عنوان یک کمپ گردشگری استفاده شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار