کد خبر: 918213
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۸
گفت‌وگوی جوان‌آنلاین با شهردار قزوین در مورد دستور نپوشیدن لباس آستین کوتاه به رانندگان تاکسی
نامه رئیس حراست شهرداری قزوین به معاونت اداری و مالی این شهرداری مبنی بر نپوشیدن لباس آستین کوتاه برای رانندگان آژانس واکنش‌های متعدد و شایعاتی را در پی داشت.

سرویس اجتماعی جوان آنلاین - ساجده براتی: نامه رئیس حراست شهرداری قزوین به معاونت اداری و مالی این شهرداری مبنی بر نپوشیدن لباس آستین کوتاه برای رانندگان آژانس واکنش‌های متعدد و شایعاتی را در پی داشت.
در این نامه آمده است: "به استحضار می‌رساند با عنایت به اخبار واصله برخی از رانندگان آژانس در مناطق و سازمان‌ها نسبت به رعایت شئونات اسلامی اقدام ننموده و با لباس آستین کوتاه در محل کار خود حاضر می‌شوند. مقتضی است دستور فرمایند نسبت به رعایت موارد مطروحه اقدام لازم را معمول داشته و در غیر اینصورت از فعالیت آن‌ها جلوگیری به عمل خواهد آمد. "
در پی برداشت‌های متفاوت از این نامه علی صفری شهردار قزوین به خبرنگار جوان‌آنلاین گفت: این دستور تنها در مورد رانندگانی است که در شهرداری قزوین مشغول به کار هستند و اصلا ارتباطی با رانندگان تاکسی و یا رانندگان آژانس در سطح شهر ندارد.
صفری افزود: این دستور بر مبنای ساختار اداری کشور بوده است و ما هیچ دستوری مضاعف بر مبنای دستگاه‌های اداری دیگر برای شهرداری نداریم و همان دستوراتی که برای تمامی سازمان‌ها هست برای ما نیز وجود دارد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
قاسم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
0
0
متن این نامه و حاشیه نویسی ان نشان میدهد که خودتان دارید دروغ میگویید. حداقل متن را چند بار میخواندی بعد این مطلب را میگفتی .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار