جوان آنلاین: سرهنگ جواد مختاررضایی در گفتوگو درباره پرداخت اینترنتی فطریه هشدار داد و گفت: با نزدیک شدن به ایام عید فطر و لزوم پرداخت فطریه، بسیاری از هموطنانمان از طریق اینترنتی اقدام به پرداخت این مبلغ فطریه میکنند، به همین دلیل مجرمان سایبری نیز از این فرصت سواستفاده میکنند.
به گزارش ایسنا، کلاهبرداران سایبری از طرق مختلف قصد خالی کردن حساب مردم را در این ایام دارند و در همین جهت اقدامات خود را گستردهتر میکنند.
وی افزود: یکی از روشهای این مجرمان، ارسال لینکهای آلوده به صورت پیام و پیامک و یا تبلیغ در فضای مجازی است که در صورت کلیک کردن روی این لینک ها، تلفن همراه شما هک شده و اطلاعات حسابهای بانکی شما به دست این مجرمان رسیده و بلافاصله حسابهای شما خالی میشود.
وی درباره دومین روش کلاهبرداری سایبری افزود: علاوه بر این، اگر اطرافیان شما روی این لینکهای الوده کلیک کرده باشند، همان پیامک با لینک جعلی برای همه مخاطبان آنها ارسال میشود و ممکن است از این طریق نیز کلاهبرداری انجام گیرد.
مختاررضایی گفت: همچنین ممکن است آنها سایتهایی مشابه سایتهای اصلی مراکز معتبر ایجاد کرده و شما را به صفحات پرداخت شخصی شان هدایت کرده و از این طریق کلاهبرداری از نوع فیشینگ انجام دهند. یعنی وقتی هموطنان وارد این صفحات فیشینگ شوند و اطلاعات کارتهای بانکی خود را وارد کنند، تمام این اطلاعات به دست کلاهبرداران میرسد و ممکن است حسابهای بانکی را خالی کنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا برای جلوگیری از وقوع این کلاهبرداریها توصیه کرد که اولا اگر قصد پرداخت فطریه، کفاره و یا هرگونه خیراتی را از طریق فضای مجازی دارید حتما به سایتهای مراکز و موسسات معتبر مراجعه کنید. دوما به هیچ وجه روی لینکهای ارسال شده کلیک نکنید و سوما اگر قصد دارید اطلاعات کارت بانکی خود را در صفحهای وارد کنید، حتما دامنه آن سایت را بررسی کنید که شاپرک باشد.
مختاررضایی گفت: در صورت مواجه با هرگونه مورد مشکوکی به سایت پلیس فتا به آدرس Fata.govir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرید.