کد خبر: 1284141
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۰
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تاکید بر ضرورت آموزش، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در حوزه مصرف انرژی به مردم گفت: غافل گیری شهرداران در پی بارش برف و باران پذیرفته نیست.

جوان آنلاین: سید کمال الدین میرجعفریان عصر شنبه در این جلسه که با حضور حامد یزدی مهر، مدیرکل مدیریت بحران استان تهران و سایر اعضای ستاد پیشگیری از بحران در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران برگزار شد، با تاکید بر ضرورت آموزش و فرهنگسازی در حوزه مصرف انرژی اظهار کرد: با توجه به حجم میزان مصرف انرژی در حوزه خانگی، پیوستن به پویش ۲ درجه کمتر، اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و تولید محتوا در حوزه چگونگی مصرف انرژی از موارد مهمی است که باید در دستور کار صدا و سیما و رسانه‌ها به طور ویژه قرار داشته باشد.

به گزارش مهر، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با بیان اینکه در زمان وقوع بحران، فرمانداران فرماندهان میدان هستند، گفت: راهداری مکلف است نسبت به بازگشایی معابر برون شهری اقدامات ویژه را انجام دهد و در صورت ضرورت از ظرفیت بخش خصوصی نیز بهره‌مند شوند.

سید کمال الدین میرجعفریان با اشاره به گزارشات هواشناسی و پیش بینی‌های صورت گرفته اظهار داشت: ضروری است شهرداری‌ها نسبت به پیش نمک پاشی اقدامات لازم را انجام دهند و تمهیدات ویژه در حوزه آماده سازی اماکن اسکان اضطراری را اتخاذ کنند.

وی در ادامه بر ضرورت حضور و نظارت ویژه پلیس راهور در خروجی شهر‌ها و گردنه‌های کوهستانی تاکید و بیان کرد: نظارت بر تجهیز خودرو‌ها به زنجیر چرخ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار