کد خبر: 1279121
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴
مدیرکل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو نسبت به تولید و فروش کالاهای آرایشی تقلبی و ساخته شده در زیرپله‌ها با عنوان برند اصلی هشدار داد.

جوان آنلاین: محمود آل بویه مدیرکل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه محصولاتی که تقلبی یا قاچاق بیشتر آرایشی است تا بهداشتی، اظهار کرد: در حوزه محصولات بهداشتی تقریباً بازار اشباع است و تولیدکنندگان خیلی خوبی داریم که توانسته‌اند این بازار را تأمین کنند.

وی در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه تنوع در محصولات آرایشی بسیار بالاست ازاین‌رو سلیقه در انتخاب دخیل است و بیشتر محصولاتی که در بازار عرضه می‌شود به سمت قاچاق یا تقلبی رفته است.

مدیرکل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه نمونه تقلبی محصولات آرایشی در بازار بیشتر از قاچاق است، گفت: به دلیل اینکه قیمت این محصولات به ارز مرتبط است، وقتی نرخ ارز افزایش می‌یابد واردکردن قاچاق محصول خارجی آن‌چنان به‌صرفه نیست، ازاین‌رو بیشتر به سمت تولید محصول تقلبی این‌ها رفته و مصرف‌کننده پول جنس اصل رو پرداخت؛ ولی جنس تقلبی که زیر پله ساخته شده و سلامت آن به‌هیچ‌وجه تأیید نشده را تهیه می‌کند.

وی با اشاره به عوارض‌ پرتعداد گزارش شده در حوزه محصولات تقلبی بهداشتی عنوان کرد: شناسه‌گذاری محصولات آرایشی و بهداشتی برای اطمینان مصرف‌کننده‌ها طی سال‌های اخیر در سازمان غذا و دارو اجرایی می‌شود و محصولات آرایشی و بهداشتی الزام دارند که شناسه‌گذاری کنند، براین‌اساس هم مصرف‌کننده می‌تواند اصالت کالا را استعلام کند و هم تولیدکننده می‌تواند محصول تولیدی خود را در بازار رصد و برند خود را محافظت کند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ماکیاژ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
0
0
سلام
با اون بارکدهایی که بهداشت میزنه رو محصولات و کد شناسایی داره هم نمیشه تشخیص داد که محصول اصل هست؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار