کد خبر: 1264489
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
نرخ تورم در فلسطین اشغالی طی اکتبر گذشته با ادامه پیامدهای فاجعه بار جنگ غزه بر اقتصاد اسرائیل، از محدوده کنترل بانک مرکزی فراتر رفت.

جوان آنلاین: اداره مرکزی آمار در فلسطین اشغالی در گزارشی اعلام کرد نرخ تورم از محدوده هدف سالانه بانک مرکزی که سه درصد بوده، فراتر رفته است.

در این گزارش آمده است شاخص قیمت مصرف‌کننده پس از کاهش ۰.۲ درصدی در سپتامبر گذشته، همانطور که انتظار می‌رفت، در ماه اکتبر ۰.۵ درصد افزایش یافت.

این گزارش نشان داد تا پایان اکتبر گذشته، نرخ تورم در سطح ۳.۵ درصد باقی ماند که همان میزان در پایان سپتامبر بوده است و شاخص قیمت مصرف کنندگان ۳.۹ درصد افزایش یافته است.

در این گزارش آمده است که افزایش قابل توجه قیمت‌ها در ماه اکتبر شامل سفرهای خارجی با افزایش ۱۷.۲ درصدی، کفش با افزایش ۲ درصدی، پوشاک با افزایش چهار درصدی، بیمه خودرو با افزایش ۰.۹ درصدی و حمل و نقل با افزایش ۱.۹ درصدی بوده است.

در این گزارش آمده است که در مقایسه اوت و سپتامبر ۲۰۲۴ با اوت و سپتامبر ۲۰۲۳، شاخص قیمت مسکن ۶.۱ درصد افزایش یافته است. به تفکیک منطقه، قیمت‌ها در حیفا ۱۰.۸ درصد، در منطقه مرکزی ۷.۲ درصد، در شمال ۶.۶ درصد و ۶.۳ درصد در جنوب، ۴.۷ درصد در قدس و ۳.۸ درصد در تل آویو افزایش یافته است. قیمت آپارتمان‌های نوساز نیز طی سال گذشته سه درصد افزایش یافته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار