کد خبر: 1251987
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵
سفارت ایران در بیروت امروز اعلام کرد که روند درمان مجتبی امانی به‌خوبی پیش می‌رود و شایعات منتشر شده درباره وضعیت جسمی و شرایط بینایی وی، عاری از صحت است.

جوان آنلاین: سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت صبح امروز (چهارشنبه) اعلام کرد: به اطلاع هموطنان عزیز و اصحاب رسانه می‌رساند که روند درمان آقای امانی، سفیر محترم، به‌خوبی پیش می‌رود و شایعات منتشر شده در مورد وضعیت جسمی و شرایط بینایی آقای امانی، عاری از صحت است.

یک منبع مطلع نیز در این باره  اعلام کرد که شایعات در خصوص نابینایی سفیر ایران صحت ندارد و روند درمان خود را طی می‌کند.

سفیر ایران در بیروت دیروز بر اثر انفجار پیجر دچار مجروحیت شد.

انفجار دستگاه‌های ارتباطی رادیویی شخصی (پیجر) در نقاط مختلف لبنان روز سه‌شنبه صدها زخمی برجای گذاشت. این انفجارها در حومه‌ بیروت و نقاط دیگر لبنان رخ داد.

فراس الابیض وزیر بهداشت لبنان اعلام کرد که در پی انفجار دستگاه‌های ارتباط رادیویی (پیجر) ۹ نفر شهید و ۲ هزار و ۷۵۰ نفر مجروح شده‌اند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
Mohieddin
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۶:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۸
0
0
خدا می داند چه میزان قطعات و وسایل وارد شده به داخل ایران به فرم های مختلف آلوده شده باشد .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار