جوان آنلاین: مقام معظم رهبری (حفظه الله) به کرّات در سخنرانیهای گوناگون به این نکته اشاره کردهاند که اولاً نباید به هیچ عنوان به طرف مقابل که در حال مذاکره هستیم، اعتماد کنیم – مخصوصا اگر طرف مقابل، رژیم جنایت کار آمریکا باشد – و همچنین تمام مسائل داخلی کشور را به مذاکرات پیوند نزنیم، برای اینکه یکی از دهها کار وزارت امور خارجه گفتوگو است و دلخوش به مذاکرات و رفع تحریمها نباشیم. چرا که ما معتقدیم با شروع هر مذاکره، مسائل و مشکلات تازه و نوینی از تیم مذاکره کنندهی روبرو رونمایی میشود و این نهتنها باعث تسهیل در روند مذاکره نمیشود بلکه موجب پیچیدگی بیشتر در شیوهی مورد بحث میشود. همچنین معنی و مفهوم مذاکره همان معامله و مبادله است، کالا و یا سندی که مورد توجه و معاملهی غربیهاست دقیقاً همان نقاط قوّت جمهوری اسلامی است. نقاط قوّتی مثل صنعت موشکی، سلاح دفاعی و یا عمق راهبردی جمهوری اسلامی در منطقه که از بزرگترین نقاط قوّتها به حساب میآید. غربیها و آمریکای جنایتکار میخواهند که جمهوری اسلامی نفوذ و روابط خودش که به تعبیری عمق راهبردی در منطقه معنی میشود را مورد معامله و مبادله قرار دهد. اصولاً مذاکره بر سر نقاط قوّت حتی با طرف عاقل، اشتباه و خسارتبار است چه برسد به اینکه طرف مذاکرهکننده دشمن قسم خوردهی نظام اسلامی، علیالخصوص مردم شریف و بزرگوار جمهوری اسلامی ایران است.
در این حدود نیم قرن که از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته است، دائما اینگونه در تبلیغات علیه مردم سرافراز جمهوری اسلامی القا میکنند که: ملت ایران یکسِری مشکلاتی در درون کشور دارند که راهحل تمام این مشکلات منحصراً با مذاکره با آمریکا حل میشود. چرا بعضی از مسئولین و خواص کشورمان این مطلب را متوجه نیستند و درک نمیکنند که مذاکره با شیطان بزرگ هیچ سودی که ندارد، آفتهایی را به دنبال خود میآورد. این غلط است اگر کسی اینگونه فکر کند که ما مذاکره کنیم، محاصرهی اقتصادی برداشته میشود. مذاکره با آمریکا و یا هر کشور دیگر برای رفع تحریم و دلخوش بودن و پیوند زدن مشکلات داخلی به گفتوگو، بِلاهت و خیانت بزرگ از طرف مسئولان و تصمیمگیرندگان ارشد است.
مردم بصیر ایران نه فقط از دریچه توّهم بلکه از باب تجربه، متوجه این نکته و موضوع شدهاند که نباید به قول و قرار کشورهای غربی و مخصوصا رژیم منحوس آمریکا خوشبین بود. هماکنون و با نزدیک شدن به دور دوم گفتوگوها در کشور عمان، باید تجربهی دورههای قبل را مدّ نظر داشته و با این ذهنیّت که به قول مقام معظم رهبری (حفظه الله): کلید حل مشکلات نه در خوشبینی و نه در بدبینی افراطی است به این راه ادامه دهند و مانند دور اول تیم مذاکرهکنندهی ایرانی از موضوع قدرت و احترام متقابل جلسات را اداره و مدیریت کنند. انشاالله