مدیر دفتر شعر، موسیقی و سرود صداوسیما به وجود سند تحول موسیقی در این سازمان اشاره کرد و گفت: سند ملی موسیقی بهتازگی تصویب شده است، ما معطل نماندیم تا سندی بیاید؛ یکسال و نیم قبل سند تحول مرکز شعر، موسیقی و سرود را حول محور اهداف کلان سازمان طراحی کردیم.
علیرضا قزوه، مدیر دفتر شعر، موسیقی و سرود سازمان صداوسیما در پاسخ به این سؤال که با توجه به لزوم حمایت از گروههای موسیقی در سند ملی، موانع نشان دادن ساز در این سازمان برطرف میشود یا خیر، گفت: ممنوعیت سازها امر بالادستی است که حتی اگر در سند هم آمده باشد باید به ما ابلاغ شود. ما خودمان در سازمان صداوسیما سند تحول مرکز شعر، موسیقی و سرود را داریم که طی ۲۰۰ ساعت کارشناسی به عنوان سند راهبردی برای شعر، سرود و موسیقی آن را آماده کردیم و ما به این سند عمل میکنیم. سند تحول صداوسیما بر اساس کار سازمان انجام شده و ملاک ما این سند است.
وی ادامه داد: سندملی موسیقی به تازگی تصویب شده است، ما معطل نماندیم تا سندی بیاید. یکسال و نیم قبل سند تحول مرکز شعر، موسیقی و سرود را حول محور اهداف کلان سازمان طراحی کردیم. سند ما مقدم بر آنهاست. البته با یکدیگر منافاتی ندارد، این سند درونسازمانی است. سه سال پیش که بنده از رئیس سازمان صداوسیما حکم گرفتم، کمیتهای را تشکیل دادیم و سند موسیقی را آماده کردیم. هیئت تدوین این سند افرادی بودند که در هیئت دولت حضور داشتند. مدیر دفتر شعر، موسیقی و سرود صداوسیما با اشاره به مراحل دریافت آثار از این مرکز اظهار کرد: ما در مرکز شعر، موسیقی و سرود صداوسیما، شورای شعر و موسیقی در روز یکشنبه داریم که آثار را تصویب میکنند. وی خاطرنشان کرد: روزانه در رادیو پیام و آوا ۳۰۰الی ۴۰۰ قطعه پخش میشود. تولیدات سازمان را علاوه از شبکههای استانی مراکز و رادیوها هم استفاده میکنند. در طول هفته ۳ هزار قطعه پخش میشود. ما در طول سال با توجه به بودجهای که به ما اختصاص دادند، نهایتاً بتوانیم ۳۰۰ قطعه تولید کنیم، به این دلیل مجبور هستند کارهای قدیمی هم پخش کنند. علاوه بر موسیقیهای پاپ، سنتی، مقامی و محلی از موسیقی کشورهای همسایه هم استفاده میکنیم و در اختیار شبکهها قرار میدهیم. قزوه با اشاره به پخش برنامه تخصصی شعر و موسیقی با عنوان «تاروترنج» تصریح کرد: این برنامه با همکاری مرکز صورت گرفته است و قصد داریم این برنامههای تخصصی را به شبکهها اضافه کنیم. الان به شعر در صداوسیما توجه ویژه میشود که قبل از حکم مسئولیت بنده به شعر آنطور که باید توجه نمیشد.