کد خبر: 1237967
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۵
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره انواع تخلفات حادثه ساز توضیح داد.

جوان آنلاین: سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره انواع تخلفات حادثه ساز گفت: در قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، جدولی وجود دارد که اگر طبق آن جدول، راننده تخلفی را انجام بدهد پلیس نامحسوس با آن برخورد لازم را انجام خواهد داد.

به گزارش برنا، وی افزود: تخلفاتی، چون سرعت و سبقت‌های غیر مجاز، حرکات مارپیچ، حرکت با دنده عقب در بزرگراه و آزادراه ها، رانندگی تحت تاثیر مواد مخدر و روان گردان و الکل، عبور از محل ممنوع، تجاوز به چپ، عبور وسیله نقلیه از پیاده رو، عدم رعایت حق تقدم، عبور از محل‌های غیر مجاز و استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی بالای ۶۰ کیلومتر در ساعت جزو تخلفات حادثه‌سازی هستند که در این جدول آمده و اگر راننده‌ای این تخلفات را انجام دهد؛ نمره منفی می‌گیرد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به نقص فنی ادامه داد: نقص در سیستم روشنایی خودرو‌ها در شب نیز جزو نقص فنی محسوب می‌شود؛ یعنی اگر شب‌ها و در مواقع تاریکی هوا روشنایی خودرو نقص داشته باشد این مسئله نیز تخلف حادثه ساز محسوب می‌شود.

شریفی افزود: اگر در گواهینامه راننده کد استفاده از عینک درج شده باشد وی باید در حین رانندگی از همان عینکی که پزشک برای او تجویز کرده استفاده کند و اگر این موضوع رعایت نشود جزو تخلفات حادثه ساز محسوب می‌شود و نمره منفی برای او در نظر گرفته می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار