کد خبر: 1230422
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۲
یک روزنامه آمریکایی در گزارشی اذعان کرد که بیمارستان‌های غزه در ماه‌های اخیر به اهداف اصلی حملات ارتش رژیم صهیونیستی تبدیل شده اند.

جوان آنلاین: واشنگتن پست در گزارشی اعلام کرد که از آغاز جنگ ۹۰ حادثه موثق را مستندسازی کرده که طی آن نظامیان اسرائیلی بیمارستان‌های نوار غزه را هدف قرار داده‌اند.

به گزارش مهر، این روزنامه اشاره کرد که رژیم صهیونیستی هدف قرار دادن بیمارستان‌ها را جزو اهداف اصلی عملیات نظامی خود در غزه قرار داده است.

به گفته این روزنامه از ۳۶ بیمارستان نوار غزه ۳۲ بیمارستان به خاطر بمباران‌ها به کلی از خدمت خارج شده یا خسارت دیده است.

گفتنی است ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۲۸ روز تجاوز و جنگ وحشیانه علیه نوار غزه، جز ارتکاب جنایات جنگی علیه ملت فلسطین هیچ دستاورد ملموسی نداشته و با دستان خالی مجبور شده از بسیاری مناطق در نبرد زمینی غزه عقب نشینی کند. تداوم حملات موشکی از نوار غزه به سوی شهرک‌های اطراف اراضی اشغالی در روز‌های اخیر نیز صهیونیست‌ها را از تداوم حفظ قدرت مقاومت فلسطین با وجود بیش از هفت ماه جنگ گسترده، شوکه و حیرت زده کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار