کد خبر: 1229413
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۱
معاون اول رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با استاندار خراسان رضوی بر بسیج همه امکانات برای حل مشکلات هموطنان سیل‌زده تأکید کرد.

جوان آنلاین: در پی سیل امروز در مشهد و خراسان رضوی، معاون اول رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با استاندار این استان آخرین وضعیت این حادثه را بررسی و بر بسیج همه جانبه امکانات و دستگاه‌های اجرایی و امدادرسان برای کمک به آسیب دیدگان تاکید کرد.

به گزارش فارس، مخبر عصر امروز در این ارتباط تلفنی با اشاره به سیل شهر مشهد، فریمان و چند شهرستان دیگر خراسان رضوی ضمن اظهار تاسف از جان باختن تنی چند از هموطنان، ارزیابی دقیق مناطق سیل‌زده و بسیج امکانات لازم جهت امدادرسانی و اسکان اضطراری برخی حادثه دیدگان را ضروری دانست و از مسئولان اجرایی استان خواست نیاز‌های ضروری جهت پشتیبانی و رفع کمبود‌های احتمالی را هرچه زودتر گزارش کنند.

وی با توجه به پیش‌بینی‌های جدید برای بارش در روز‌های آینده، آمادگی همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی شهر مشهد و سایر شهرستان‌های خراسان رضوی را خواستار شد و بر اطلاع رسانی به موقع به برخی روستا‌های در معرض خطر و پیشگیری از هرگونه تلفات جانی دیگر تاکید کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین ارزیابی سریع خسارات به ابنیه شهری و اموال شخصی شهروندان را پس از بازگشت به حالت عادی ضروری دانست تا هیات دولت جهت جبران خسارات وارده به زیرساخت‌ها و اموال مردم اعتبارات لازم را تصویب کند.

گفتنی است در این تماس یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی از وضعیت ۴۸ ساعته اخیر و شرایط وقوع سیل در مشهد و چند شهرستان دیگر گزارشی ارائه و از آمادگی همه جانبه استان برای حوادث مشابه خبر داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار