جوان آنلاین: صبح امروز، کارگزاران نظام و سفرای کشورهای اسلامی پس از اقامه نماز عید سعید فطر با رهبر معظم انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) دیدار کردند.
به گزارش فارس، رئیسجمهور در این دیدار بیان کرد: شعاری را که مقام معظم رهبری برای امسال تعیین فرمودند—سال «سرمایهگذاری برای تولید» —با تمام وجود دنبال خواهیم کرد و تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا این نیت رهبر معظم انقلاب را در عمل محقق و عملیاتی کنیم. به امید خدا، این هدف را با جدیت پیش خواهیم برد و از مردم عزیز کشورمان نیز درخواست میکنیم که جز به خداوند متعال، به هیچکس دیگر دل نبندند.
وی افزود: فضای نامناسبی که برخی در جهان القا و تزریق میکنند تا چنین وانمود شود که ما تضعیف شدهایم، واقعیت ندارد. مسلمانان هرگز ضعیف نخواهند شد و هیچگاه بیپناه نخواهند ماند، چرا که پشتیبان آنها خداوند متعال است. ما با اتکا به این ایمان، تا آخرین لحظه خواهیم ایستاد و با قدرت ادامه خواهیم داد. به امید خدا و با همراهی شما مردم عزیز، دست در دست یکدیگر خواهیم گذاشت و با همدلی، اقتدار و ثبات نظام و ملت ایران را به رخ جهانیان خواهیم کشید.