کد خبر: 1209810
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۲
آژانس امنیت داخلی رژیم، شاباک، به بنیامین نتانیاهو هشدار داده اقدامات لازم را برای جلوگیری از بروز خشونت‌های احتمالی در کرانه باختری انجام دهد.

جوان آنلاین: گزارش‌ رسانه‌های اسرائیلی حاکی از آن است که آژانس امنیت داخلی رژیم، شاباک، به بنیامین نتانیاهو هشدار داده اقدامات لازم را برای جلوگیری از بروز خشونت‌های احتمالی در کرانه باختری انجام دهد.

به گزارش فارس، کانال ۱۳ تلویزیون اسرائیل می‌گوید شاباک با تحویل دادن سندی به نتانیاهو هشدار داده که کرانه باختری در آستانه ناآرامی‌های قریب‌الوقوع قرار دارد.

هرزی هالوی، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم اسرائیل و شماری از دیگر فرماندهان ارشد نظامی این رژیم هم هشدارهای مشابهی صادر کرده‌اند.

کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل نیز در گزارشی مشابه مدعی شده به یوآو گالانت وزیر جنگ و بنی گانتز هشدار داده شده که اسرائیل با خطر گشوده شدن جبهه جدیدی در کرانه باختری همزمان با جنگش در غزه با حماس و در مرز شمالی با حزب‌الله روبرو است.

این نگرانی‌ها در شرایطی تشدید شده که اسرائیل از تحویل صدها میلیون دلار از درآمدهای مالیاتی به تشکیلات خودگردان خودداری کرده و اجازه بازگشت ۱۵۰ هزار فلسطینی به کارشان را نمی‌دهد.

در نتیجه این سیاست‌های اسرائیل تشکیلات خودگردان قادر به پرداخت حقوق به کارکنان خود از جمله به نیروهای امنیتی خود برای چندین ماه نبوده است.

شاباک در سند جدید خود هشدار داده که این وضعیت ممکن است موجب شود نیروهای تشکیلات خودگردان فلسطین سلاح‌هایشان را به سمت نیروهای اسرائیل نشانه بگیرند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار