کد خبر: 1198067
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۱
کادر درمان بیمارستان‌های سراسر کشور، در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، دست به تجمع می زنند.

جوان آنلاین: تجمع سراسری کادر درمانی بیمارستان‌های کشور در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین در غزه، به صورت سراسری و در تهران در بیمارستان لقمان حکیم برگزار می‌شود.

به گزارش مهر، این تجمع با محوریت ریاست و معاونت فرهنگی بیمارستان‌ها و همراهی معاونت‌های درمان و فرهنگی و دانشجویی و همچنین بسیج جامعه پزشکی ساعت ۱۱ روز دوشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۲ با رعایت ادامه خدمات درمانی به بیماران و مراجعین بیمارستان‌ها، برگزار می‌شود.

جنایات بی سابقه نظامیان رژیم جعلی و کودک کش، بر بیمارستان‌ها، کادر درمانی و آمبولانس‌ها تمرکز یافته که این بر خلاف تمامی تعهدات بین المللی و انسانی حتی در عرصه جنگ است.

گزارشگران بین المللی از کشته شدن نزدیک به ۲۰۰ نفر از کادر درمانی و هدف قرار گرفته شدن ده‌ها آمبولانس خبر می‌دهند.

بیمارستان‌های شفا، نصر، رنتیسی، قدس و اندونزی برای ارتش وحشی و جنایت پیشه اسرائیلی به اهداف نظامی تبدیل شده اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار