کد خبر: 985703
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۰
لزوم آمادگی در بحران‌ها می‌تواند از خسارت‌های احتمالی بکاهد. در این خصوص احیا، نوسازی و احداث زیرساخت‌های حیات شهری باید در اولویت دستگاه‌های مسئول قرار گیرد. متأسفانه به رغم آگاه بودن مسئولان از شرایط خاص شهر تهران در حوادث و نیاز به پیشگیری از حوادث احتمالی، سرعت تجهیز و احداث زیرساخت‌ها به کندی پیش می‌رود.
سرویس جامعه جوان آنلاین: در این میان موضوع تأمین و ذخیره‌سازی آب در تمامی حوادث جزو اولویت‌های ضروری است که باید بدون اتلاف وقت در کمترین زمان ممکن به آن پرداخت. تاکنون به‌جای ۳۷۴ مخزن، فقط دو مخزن آبرسانی در پایتخت ساخته شده است. رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرده، احتمالاً بتوانیم دو یا سه مخزن دیگر در سال آینده احداث کنیم!

براساس مصوبه شورای شهر تهران، شرکت آب‌وفاضلاب تهران مکلف است۳۷۴ مخزن تأمین آب اضطراری شهر تهران را در محلات مختلف شهر نصب کند. چندی پیش محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت آبفای تهران اعلام کرد، می‌بایست تا پایان سال گذشته ۳۰ مخزن آبرسانی اضطراری پایتخت به بهره‌برداری می‌رسد. وی همچنین اعلام کرده بود تا پایان سال ۱۴۰۱ تمامی ۳۷۴ مخزن به بهره‌برداری خواهد رسید. اما چند ماه بعد، اعضای شورای شهر تهران در مرداد سال ۹۷ لایحه طرح آبرسانی اضطراری به پایتخت را به تصویب رساندند. اکنون پس از گذشت دو سال از وعده وزارت نیرو و یک سال و نیم از تصویب لایحه در شورای شهر تهران، ظاهراً به جز همان دو مخزن آبرسانی اضطراری در پارک شهر و زرگنده خبری از مخزن دیگر نیست. این مطلب را «رضا کرمی محمدی» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مطرح کرده است.

وی درباره طرح آبرسانی اضطراری در شهر تهران گفت: نقطه‌یابی برای مکان احداث مخازن انجام شده، اما بحث اصلی بر سر بودجه است و از آنجا که ستاد مدیریت بحران با تغییراتی روبه‌رو و برخی اختیارات از این ستاد سلب شده ما نتوانستیم به درستی پیگیر این طرح شویم چراکه وظیفه آن هنوز بر طبق قانون جدید برعهده ما نیست.

کرمی محمدی درباره بودجه‌ای که برای اجرای طرح آبرسانی اضطراری نیاز است، به ایلنا گفت: آبرسانی اضطراری به صورت مرحله‌ای انجام می‌شود و برای اجرای هر مرحله در هر سال نیاز به بودجه مناسب است. البته منبع درآمد برای این کار مشخص شده و درصدی از قبوض آب مصرفی باید به آن اختصاص یابد. وی درباره ضرورت اجرای این طرح و معطل ماندن آن در دو سال گذشته اظهار داشت: ضرورت طرح آبرسانی اضطراری برای شهر تهران زیاد است چراکه اگر زمانی زلزله‌ای بزرگ در پایتخت رخ دهد، این مخازن می‌توانند به کمک شهر بیایند، زیرا احتمالاً سایر منابع آب آلوده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار