کد خبر: 984719
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۵
سرويس اقتصادی جوان آنلاين: بنیانگذار مایکروسافت به شدت از توزیع نابرابر ثروت در امریکا انتقاد کرد.
به گزارش سی‌ان‌بی‌سی، بیل گیتس که در حال حاضر با ۸/ ۱۰۸ میلیارد دلار ثروت، دومین فرد ثروتمند جهان به شمار می‌رود در یادداشتی به مناسبت پایان سال نو میلادی نوشت: اختلاف درآمدی بین طبقه متوسط و بالای امریکا به نسبت ۵۰ سال گذشته بدتر شده است و بسیاری از افراد بدان چه که لایق آن هستند نمی‌رسند در‌حالی‌که بخش زیادی از ثروت به جیب عده محدودی می‌رود.

بیل گیتس در ادامه با حمایت از طرح افزایش مالیات بر درآمد ثروتمندان که یکی از برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های حزب دموکرات است، گفت که دولت برای حل مشکل توزیع ناعادلانه ثروت باید مالیات بیشتری از ثروتمندان بگیرد. وی افزود: اگر پول بیشتری دارید باید درصد مالیات بیشتری بدهید؛ فکر می‌کنم باید بیشتر از چیزی که فعلاً پرداخت می‌کنیم پول بدهیم. بنیانگذار مایکروسافت در بخش دیگری از سخنانش از لزوم تغییر دیدگاه مالیاتی دولت‌ها گفت: تمرکز دولت‌ها باید روی مالیات بر سرمایه باشد، نه مالیات بر درآمد. فکر نمی‌کنم کسی بخش زیادی از ثروتش را از راه دریافت حقوق کسب کرده باشد، بلکه این سرمایه‌گذاری است که بخش عمده ثروت افراد را تشکیل داده است. نظام مالیاتی امروز این چنین نیست و به نظرم این مهم‌ترین دلیلی است که نشان می‌دهد سیستم عادلانه‌ای نداریم.

بیل گیتس تنها میلیاردری نیست که از نابرابری در اقتصاد امریکا انتقاد کرده است. مارک کوبان، میلیاردر فعال حوزه تکنولوژی نیز پیشتر گفته بود که با وجود اختلاف هنگفت ثروت طبقه سرمایه‌دار با طبقه کارگر، چنین اختلافی در پرداخت مالیات وجود ندارد و این باعث شده است تا نابرابری روز‌به‌روز عمیق و عمیق‌تر شود. وارن بافت، چهارمین فرد ثروتمند در جهان نیز در همین رابطه گفته است: شاید برای خیلی از ثروتمندان خوشایند نباشد که بیشتر مالیات بدهند، اما فکر می‌کنم اکنون زمان آن فرا رسیده است که دولت ما به شکل جدی با این معضل برخورد کند. برای مدت‌ها، ثروتمندان از حمایت کنگره برخوردار بوده‌اند که به شکل عجیبی طرفدار میلیاردر‌ها است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار