کد خبر: 979078
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸
فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران گفت: با تلاش مرزبانان در ۸ ماه امسال بیش از ۶۲تن مواد مخدر در مرز‌های کشور کشف شد.
سرویس جامعه جوان‌آنلاین: سردار قاسم رضایی صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران در بوشهر با تأکید بر برخورد قاطع با قاچاقچیان در ابعاد گوناگون از راه‌اندازی قرارگاه مقداد خبر داد و اظهار داشت: با توجه به شعار سال رونق تولید، مرزبانی با رصد و اشرافیت اطلاعاتی و تشدید مقابله با قاچاق، راه‌اندازی قرارگاه مقداد اقدامات مؤثری در حوزه مبارزه با قاچاق انجام داده است.

وی از افزایش سوخت قاچاق در مرز‌های دریایی و خشکی خبر داد و افزود: با انجام اقدامات عملیاتی بیش از ۳۵ درصد افزایش کشفیات سوخت در مقایسه با سال قبل در حوزه مرز‌هایی خشکی و دریا داشته‌ایم.

فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به افزایش ۵۹ درصدی کشف مواد مخدر در مقایسه با سال قبل بیان کرد: مرزبانان غیرتمند، علاوه بر تأمین نظم و امنیت با انجام فعالیت‌ها و اقدامات و عملیات‌های هدفمند در مبارزه با قاچاق موفق شدند بیش از ۶۲ تن مواد مخدر در مرز‌های کشور کشف کنند.

سردار رضایی با ابراز نقش مهم مقابله با قاچاق و تأثیر آن در جامعه اضافه کرد: با اقدامات هدفمند، مرزبانی در اقصی نقاط مرز‌های کشور در دریا و خشکی در مبارزه با قاچاق، تأثیرات مطلوبی در رونق تولید و عدم خروج کالا‌های هدف مانند گوشت، برنج، پوشاک و سایر مایحتاج مردم داشته است.

فرمانده مرزبانی ناجا به ارتقای همکاری با کشور‌های همسایه پرداخت و تصریح کرد: مرزبانی با ارتقای تعاملات با کشور‌های همسایه و توافقات با کشور‌های امارات، قطر و عمان تأثیر بسیار زیادی در مقابله با قاچاق هدفمند و توقیف شناور‌های تحت تعقیب صورت گرفته است.

وی تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان را یکی از برنامه‌های مرزبانی دانست و گفت: یکی از برنامه‌های مرزبانی نشست و تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان است که تولیدات و نوآوری‌های مفید و خوبی در کشور داشته‌اند.

فرمانده مرزبانی با اعلام تأسیس صندوق دانش‌بنیان گفت: با انعقاد و تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش‌بنیان، مقرر شد که صندوق دانش‌بنیان، پشتیبانی از تجهیزات مرزبانی را عهده‌دار شود.

سردار رضایی با اشاره به تجهیز امکانات شناوری دریابانی و با تأکید بر تقویت ناوگان‌های شناوری خاطر‌نشان کرد: با توجه به وسعت مرز‌های کشور در حوزه خشکی و دریا اقدامات مؤثری در زمینه تجهیز امکانات خصوصاً شناوری صورت گرفته و با مذاکراتی که با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و مرکز پژوهش‌های مجلس صورت گرفت قرار شد در موضوع تجهیز امکانات شناوری و مرزی که در حوزه مبارزه با قاچاق تأثیرگذار است اقدامات مؤثری صورت گیرد.

وی ارتقای تعاملات با مرزداران و مرزنشینان را مورد توجه قرار داد و گفت: مرزبانی با همکاری مرزنشینان و لنج‌داران در مبارزه با قاچاق فعالیت‌های مطلوبی انجام داده و با ارتقای این تعاملات سازنده شاهد کاهش قاچاق در مبادی مرزی می‌باشیم.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی گفت: در حوزه سوخت بر اثر ناآگاهی برخی لنج‌داران با اضافه ظرفیت سوخت در مخازن سبب قاچاق سوخت شده که مرزبانی قطعاً با کسانی که بستر قاچاق را فراهم می‌کنند برخورد می‌کند.

سردار رضایی با بیان اینکه مرزبانی حامی صیادان و تجار است خاطرنشان کرد: در این راستا بستر‌های تجارت صحیح در مرز‌های کشور باید آماده شود و مرزبانی به‌عنوان تأمین امنیت آنان از صیادان و تجار حمایت می‌کند.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار