کد خبر: 978959
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، به تشریح وضعیت شیوع ویروس آنفولانزا در کشور پرداخت.
سرویس جامعه جوان آنلاین: محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، روز دوشنبه در نشست خبری که در محل ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: تا کنون ۱۵ نفر در کشور بر اثر ابتلا به ویروس آنفولانزا فوت شده اند.

وی با عنوان این مطلب که امسال شدت ویروس آنفولانزا در کشور بیشتر از سال گذشته بوده است، افزود: در هفته گذشته سه هزار و ۹۱۵ مورد انواع بیماری تنفسی در کشور گزارش شد که ۳۴۲ مورد آن مربوط به آنفولانزا بود.

گویا با اشاره به آمار ۱۵ فوتی ناشی از ویروس آنفولانزا در کشور، گفت: بیشترین تعداد فوتی‌ها مربوط به استان‌های تهران، مازندران و آذربایجان شرقی بوده است.

وی با اشاره به شدت ویروس آنفولانزا در منطقه و کشور، افزود: تقریبا تمامی استان‌های کشور درگیر این ویروس شده اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، ادامه داد: البته بیشترین درگیری این ویروس در استان‌های قزوین، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، گلستان، سمنان، اصفهان، کرمانشاه و تهران، مشاهده شده است.

گویا در خصوص علت فوت افراد مبتلا به آنفولانزا در کشور، گفت: اغلب این افراد یا دیر به مراکز درمانی مراجعه کرده اند و یا اینکه سابقه بیماری زمینه‌ای داشته اند.

وی با اشاره به شروع زودهنگام ویروس آنفولانزا در کشور نسبت به سال گذشته، افزود: شیوع این ویروس از مهر ماه در کشور آغاز شده و از همین رو، از هموطنان می‌خواهیم با رعایت نکات بهداشتی در فضا‌های عمومی، از انتقال این ویروس جلوگیری کنند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، شستن دست‌ها را یکی از مهم‌ترین توصیه‌های بهداشتی در پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانز عنوان کرد و گفت: شیوع ویروس آنفولانزا امسال از دو نوع H ۱ N ۱ و H ۳ N ۲ بوده است که نوع H ۱ N ۱، قوی‌تر و شدت بیشتری دارد.
منبع: مهـــر
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
0
0
منم آنفلانزا دارم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار