کد خبر: 943706
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۷
سرمربی تیم ملی قطر در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی «جوان» به امارات:
فلیکس سانچز، سرمربی اسپانیایی تیم ملی قطر که تیمش با رسیدن به نیمه‌نهایی جام ملت‌ها شگفتی‌ساز شده است، ایران را بخت جدی قهرمانی می‌داند.
سعيد احمديان
سرویس ورزش جوان آنلاین: شاید بدترین خبر برای اماراتی‌ها و سعودی‌ها، رسیدن قطر به نیمه‌نهایی جام ملت‌ها باشد. تیمی که میزبان جام ملت‌ها برای سنگ‌اندازی مقابل این تیم سنگ‌تمام گذاشت تا عقده‌هایی را که از جنگ یمن و دشمنی‌شان با همپیمان دیروزشان دارند، اینجا در زمین ورزش خالی کنند. با این حال عنابی‌پوشان جمعه شب در زاید اسپورت سیتی ابوظبی جشن صعود به جمع چهار تیم برتر را برپا کردند و با پرچم کشورشان دور شادی زدند، آن هم مقابل چشم اماراتی‌ها که هر کاری کردند که قطر در جام ملت‌ها تحت فشار قرار بگیرد. هر چقدر اماراتی‌ها عصبانی باشند، اما اینجا در ابوظبی قطر را شگفتی‌ساز جام می‌دانند. تیمی که البته برخی کارشناسان می‌گویند با توجه به سرمایه‌گذاری برای جام جهانی ۲۰۲۲، رسیدن‌شان به این مرحله چندان هم تعجب‌انگیز نیست تا شاگردان فلیکس سانچز اسپانیایی که دست‌پرورده‌های این مربی از کمپ اسپایر دوحه هستند و پله به پله زیر نظر او از نوجوانی رشد کرده‌اند، امروز در امارات با حذف عراق و کره جنوبی، صعودی تاریخی به نیمه‌نهایی جام ملت‌ها داشته باشند و سه‌شنبه شب مقابل امارات قرار بگیرند تا همه در انتظار سیاسی‌ترین بازی جام باشند.

به آمار‌ها اهمیتی نمی‌دهم
۱۲ گل زده، شش برد و بدون گل خورده از قطر تیمی قابل احترام در جام ملت‌ها ساخته است. آن‌ها با شش برد متوالی از شش مسابقه تنها تیمی هستند که همه مسابقاتشان را با پیروزی پشت سر گذاشته‌اند و به نیمه‌نهایی رسیده‌اند. بهترین گلزن جام هم المعز علی قطری با هفت گل زده است تا عنابی‌ها علاوه بر اینکه بهترین خط دفاع البته همراه با ایران را در اختیار داشته باشند، بهترین مهاجم جام ملت‌ها را هم در ترکیب‌شان ببینند. فلیکس سانچز، سرمربی اسپانیایی قطر پس از پیروزی این تیم مقابل کره جنوبی در میکس‌زون ورزشگاه اسپورت سیتی ابوظبی در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی «جوان» به امارات در واکنش به آمار فوق‌العاده تیمش تا اینجای جام ملت‌ها می‌گوید: «اینکه تیم شما هیچ گلی دریافت نکند، واقعاً ارزشمند است ولی خب معنی خاصی هم برای ما ندارد. تیم شما ممکن است که چند بازی پشت سر هم گلی نخورد، اما در یک بازی ۱۰ گل بخورد، به همین خاطر این دلیل نمی‌شود که بخواهیم به گل نخوردنمان مغرور شویم، چون اهمیتی ندارد.»
سانچز حالا تمام تمرکزش را برای بازی با امارات در نیمه‌نهایی گذاشته تا روند فوق‌العاده‌شان ادامه پیدا کند: «ما در حال حاضر اصلاً به فینال فکر نمی‌کنیم و تمام تمرکزمان روی بازی با امارات به عنوان حریفان در مرحله نیمه‌نهایی است و تنها به برنامه‌ریزی و تاکتیکی که باید در این دیدار استفاده کنیم، فکر می‌کنیم. وقت زیادی برای بازی نیمه‌نهایی نداریم و امیدوارم که بتوانیم در چهار روزی که برای این مسابقه فرصت داریم، خودمان را آماده کنیم.» نمایش درخشان تیم کشورمان در جام ملت‌ها سبب شده تا در امارات همه از ایران به عنوان مدعی جدی قهرمانی صحبت کنند. البته کی‌روش و ملی‌پوشان اصرار بر مدعی نبودن تیم ملی برای قهرمانی دارند. سانچز هم ایران را مدعی جدی قهرمانی می‌داند: «ایران در آن طرف جدول است و ما فقط در فینال به این تیم می‌خوریم. ایران یکی از جدی‌ترین بخت‌های قهرمانی این دوره است، آن‌ها مقابل چین عملکرد خیلی خوبی داشتند و خیلی قدرتمند بودند.»

اصول بازی جوانمردانه در امارات نقض شد
روابط سیاسی تیره امارات و قطر سبب شده تا حوزه ورزش هم تحت تأثیر این موضوع قرار گیرد و هواداران قطری و حتی خبرنگاران این کشور هم اجازه سفر به این کشور را نداشته باشند. قطری‌ها با کمترین تماشاگر و حمایت به اینجا رسیده‌اند، مسئله‌ای که سرمربی قطر می‌گوید با آگاهی از این شرایط، تیمش را راهی جام ملت‌ها کرده است، هرچند که دخالت دادن ورزش در سیاست را ناجوانمردانه عنوان می‌کند: «از قبل شرایطی را که در امارات ممکن بود برایمان اتفاق بیفتد، می‌دانستیم، اینکه چه مسائلی اینجا پیش‌روی ما خواهد بود، اما بدون توجه به این مسائل روی موفقیت و پیشبرد اهدافی که داشتیم، تمرکز کرده بودیم. به هر حال تعدادی تماشاگر در بازی‌ها داشتیم که حس خوبی را به ما منتقل کردند، اما حفظ اصول جوانمردانه در فوتبال مهم است و باید رعایت شود و این درخواست ماست.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار