پیشبینی شده است تا انتهای خدمت رسانی به زائران حسینی در مجموع ۵۰۰ هزار وعده غذایی در آشپزخانه آستان قدس رضوی در مرز مهران طبخ و میان زائران حسینی توزیع شود.
محسن منصوری، مدیر عامل بنیاد کرامت رضوی با اعلام این خبر گفت: قرارگاه امام رضا (ع) در نزدیکی مرز مهران و حاشیه پل زیارت راه اندازی شده که مرکز هماهنگی امور اربعین است. وی با بیان اینکه حدود هزار نفر از خدام و خادمیاران رضوی برای مجموعه فعالیتهای بنیاد کرامت رضوی در شهر مهران سازماندهی شدهاند، افزود: راه اندازی آشپزخانه مرکزی در شهر مهران یکی از مهمترین برنامههایی بود که در مرز مهران برنامهریزی شد تا حجم و کیفیت خدمت رسانی افزایش یابد. وی تصریح کرد: پیشبینی شده است تا انتهای خدمترسانی به زائران حسینی در مجموع ۵۰۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه مرزی مهران طبخ و توزیع شود. پذیرایی از زائران اربعین حسینی از دو هفته قبل از اربعین آغاز شده و تا دو هفته بعد از اربعین ادامه دارد. مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی افزود: راهاندازی موکب فرهنگی آستان قدس رضوی از سوی سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی یکی از اقدامات متفاوتی بود که امسال اجرایی و منشأ خدمات فرهنگی بسیاری در مهران شد. منصوری گفت: به همت خدام امام علیبن موسیالرضا (ع) برای خدمترسانی به اقشار کم توان و سالمند حملونقل با ۳۰ ویلچر به صورت شبانهروزی در حال انجام است.
وی ادامه داد: موکب اختصاصی بانوان در مرز مهران و میدان اربعین اقدام جدیدی است از سوی ستاد اربعین آستان قدس رضوی راه اندازی شده است و خدماتی را ویژه بانوان زائر انجام میدهد. مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی تصریح کرد: با هماهنگی ستاد اربعین آستان قدس رضوی برای حضور ۱۲۰ مبلغ دینی در مرز مهران برنامههای تبلیغی و فرهنگی متنوعی برگزار میشود. وی با اشاره به اینکه هشت ایستگاه خدمت رسانی به زائران در نقطه مرزی مهران راهاندازی شده بود، اما با طوفانی که در روزهای اخیر شروع به وزیدن کرد خساراتی به ایستگاهها وارد شد، ادامه داد: چندین ایستگاه سیار را با استفاده از وسایل نقلیه سنگین راهاندازی کردیم تا در طی مسیر به زائران خدمات ارائه کنند.