کد خبر: 794994
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۴
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان خبر داد:
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان از رفع کم‌آبی بیش از ۱۰۰ روستای این استان تا پایان سال ۹۶ خبر داد.
ام البنین آمی احمدی

 عبدالحمید حمزه پور در نشست مطبوعاتی به مناسبت هفته صرفه‌جویی بااشاره به ساخت  ۱۱ آبشیرینکن جدید در استان بیان کرد: تمام تلاش خود را برای رفع کمبودآب در بخش روستایی این استان با استفاده از بخش خصوصی به کار بسته‌ایم.

وی بابیان اینکه  امسال ۱۰۰۰میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق توسعه ملی جهت حل مشکل آب به استان هرمزگان تخصیص‌یافته  است؛افزود: ۳۵مجتمع در قالب آب‌رسانی به ۶۰۰ روستا با جمعیت ۳۸۶ هزار نفر احداث می‌شود.

این مقام مسئول  با اشاره به اینکه استان هرمزگان از استان‌های خشک و کم آب کشور است بیان داشت: در حال حاضر حدود ۲۰۰ روستای استان هرمزگان توسط تانکرها آب‌رسانی می‌شوند که با ساخت و راه‌اندازی آبشیرینکن ها و استفاده از فنّاوری شیرین سازی آب دریاها مشکلات بسیاری از این روستاها  برطرف می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸ سایت آب شیرینکن با ظرفیت تولید ۲۸هزار مترمکعب آب در شبانه‌روز برای ۲۰۰ روستا با جمعیت ۴۵ هزار نفر آب تأمین می‌شود.

حمزه پور در ادامه تصریح کرد: با اختصاص بودجه از محل صندوق توسعه ملی بسیاری از پروژه‌های راکد مانده شروع به کارکرده‌اند اما همچنان استان هرمزگان برای رسیدن به منطقه پایدار آبی ۵۰۰۰ میلیارد ریال کمبود اعتبار دارد که برای رسیدن به این منظور همراهی نمایندگان استان لازم است.

وی افزود: متوسط بارندگی سالیانه در استان هرمزگان ۱۸۰ میلی‌متر است بیشترین بارندگی‌ها در شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس است. این در حالی است که متوسط بارندگی در ایران ۲۳۰ میلی‌متر است.

این مقام مسئول بابیان اینکه ایران در بخش نیمه‌خشک دنیا قرار دارد، ازاین‌رو آب از جایگاه خاصی در کشور و استان برخوردار است بیان کرد: مصرف آب در کشورهای دنیا به ازای هر نفر در روز ۱۴۲ میلی‌متر بوده که در ایران میانگین مصرف ۲۵۶ میلی‌متر است همچنین در هرمزگان عدم بارندگی، خشک‌سالی، کاهش کیفیت آب، افزایش جمعیت و مصرف آب، برداشت‌های بی‌رویه آب از سفرهای زیرزمینی به‌عنوان چالش‌های بنیادی آب در استان است.

حمزه پور با اشاره به اینکه برای برداشت‌های بی‌رویه از سفره‌های زیرزمینی مشکل اصلی داریم که موجب شده بیلان ورودی آب به۵۰ دشت پرآب استان منفی شود و بیش از ۴۰ دشت استان در لیست دشت‌های منفی قرار بگیرند اظهار کرد: بسیاری از مشکلات استان هرمزگان را می‌توان با مصرف صحیح و تغییر الگوی مصرف رفع کرد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها