کد خبر: 765321
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۹
‌یک جامعه‎شناس گفت: به فرصت‎های شادی‎آفرین اجازه رشد دهیم.
فرهاد طهماسبی بیان کرد: غم پایه و اساسی برای حس ناکامی و دست زدن به خشونت است و تقویت روحیه غم‎پروری منجر به از دست رفتن خیلی از چیزها می‎شود.  
 
 
وی اضافه کرد: متأسفانه روحیه غم‎پروری در ایران بالاست و معمولاً در طول سال لحظات غمگین در زندگی ما بیشتر است.  
 
 
این مدرس دانشگاه‎های لرستان اظهار کرد: برگزاری جشنواره‎های شادی‎آفرین، باعث تقویت روحیه شادی‎پروری و احساس خوشحالی در فرد و جامعه می‎شود.  
 
 
طهماسبی یادآور شد: فستیوال‎های شادی‎آفرین مانند پرتاب گوجه فرنگی در بین جوانان و البته به صورت تفکیک جنسیتی تاثیر بسیار خوبی بر روحیه آنها خواهد داشت.  
 
 
وی خاطرنشان کرد: برخی از ما به فرصت‎های شادی‎آفرین اجازه رشد نمی‎دهیم و در عوض هر آنچه را که باعث غم‎پروری می‎شود، تقویت می‎کنیم.  
 
 
این دکترای جامعه‎شناسی با اشاره به اینکه درآمد کم، نداشتن همسر ایده‎آل، قسط‎های وام عقب افتاده و... به اندازه کافی روحیه ما را غمگین کرده است، تصریح کرد: از طرفی با تقویت دیگر برنامه‎های غم‎انگیز حس ناکامی در وجود ما رشد می‎کند و زمینه‎ای برای افسردگی اجتماعی می‎شود.  

منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار