کد خبر: 1291640
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۲:۴۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به تلاطمات بازار ارز در روز‌های اخیر
حجم ذخایر دلار خانگی از دلار‌های حاصل از صادرات کشور بیشتر است. حالا این نوسان باعث می‌شود مردم از ترس ریزش بیشتر دلارهایشان را به بازار بیاورند

جوان آنلاین: تلاطمات بازار ارز و طلا در روز‌های اخیر و پس از برگزاری مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا با واکنش‌های بسیاری در شبکه‌های اجتماعی همراه بود و هشتگ «دلار» را گرایه شبکه‌های اجتماعی کرد. کاربران درباره این تلاطم و تأثیر هیجانات بر بازار نوشتند. آنها همچنین از چالش گره خوردن اقتصاد کشور و قیمت دلار به مذاکرات و بالا رفتن انتظارات از مذاکرات هشدار دادند و بازی امریکایی‌ها با افکار عمومی را ممکن دانستند. کاربران همچنین از نرخ‌ها و خبر‌های کاذبی گفتند که به دنبال ایجاد شوک‌های خبری و بر هم زدن بازار برای تأثیر بر مذاکرات هستند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم. 

میکائیل دیانی:
حجم ذخایر دلار خانگی از دلار‌های حاصل از صادرات کشور بیشتر است. حالا این نوسان باعث می‌شود مردم از ترس ریزش بیشتر دلارهایشان را به بازار بیاورند و عده‌ای هم شروع به جمع کردن دلار‌های مردم کنند تا چند وقت دیگه که قیمت دوباره تغییر کند؛ ضررش برای مردم و سودش در جیب کاسب نوسان. 

حمید کثیری:
همه آرزو می‌کنیم دلار تا ۴هزار و۲۰۰ جهانگیری هم پایین بیاید! اما این حجم از شرطی کردن اقتصاد نسبت به مذاکره، اتفاق خوبی نیست. مذاکرات تا اینجا مطابق با خواسته ایران به صورت غیرمستقیم و در عمان برگزار شده، اما فردای آن خیلی شفاف نیست. باید به تجربیات قبلی رجوع کرد و نباید اسیر بازارگرمی فیک‌نیوز‌ها شد. 

سهیل مستجابیان:
اینکه دلار وارد کانال ۹۰ یا ۸۰ یا ۷۰ بشه اسمش «سقوط» نیست. سقوط یعنی بره زیر ۵۰، خیلی زیر ۵۰. با کلمات بازی نکنید. 

حسین درودیان:‌
می‌بینید بعضی آدم‌ها که، چون دلار و طلا خریده‌اند از ریزش اخیر قیمت آنها ناراحت شدند با اینکه به نفع مردمه. همین قضیه در مورد امام زمان هست. خیلی آدم‌ها که در مقابل ایشان می‌ایستند به همین علته. چون در خیلی از کجی‌ها و ظلم‌ها ذی‌نفع‌اند.

احسان محمدی:
این کاسب‌ها که ماه پیش تا هزار تومن روی ‎دلار می‌رفت، عصر جنساشون رو گرون می‌کردند، می‌گفتن خرید جدیده و دلار گرون شده و الان بفروشم فردا نمی‌تونم بخرم، الان که دلار کمی اومده پایین، جنساشون رو ارزون می‌فروشن؟!

کاربری با نام «محمدیسم»:
این حجم از بالابردن انتظارات از مذاکره و پوشش لحظه به لحظه و ذوق زدگی دودش در چشم خودتون میره! یکهزارم درصد اگه توافقی حاصل نشه چجوری می‌تونید اتفاقات بعدش رو مثل افزایش قیمت‌ها کنترل کنید با این حجم از انتظاری که درست کردید؟

مصطفی غنی‌زاده:
خود را جای طرف مقابل بگذارید. صرفاً با خبر تداوم مذاکرات، ارز کشور بیش از ۱۵ درصد تقویت شده. چه چیز مانع شما برای بازی با اخبار منفی و مثبت و در نهایت تحمیل یک معامله بد خواهد بود؟ ریزش ‎دلار با این شکل و در این زمان به نفع معامله خوب برای ایران نیست.

عبدالمجید خرقانی:
بعضی‌ها یه جوری تمام مقدرات کشور رو به مذاکره گره زدن که اگه آقای عراقچی واسه تجدید وضو هم میز مذاکره رو ترک کنه قیمت دلار ۱۰ هزار تومن میره بالا!

صادق الحسینی:
دلار در عرض دو روز از ۱۰۶ هزار تومان به ۸۶ هزار تومان رسید. از دی که ۷۰ هزار تومان بود تا ۱۰۶ هزار تومان و بعد حالا تا ۸۶ هزار تومان، ارز دستوری توافقی ثابت بوده. اونوقت نمایندگانی که اصلاً اقتصاد نمی‌فهمند می‌گفتند دلیل افزایش ارز آزاد، افزایش ارز توافقیه! الان دیگه بنظرتون فهمیدن؟!

کاربری با نام «گلی‌جان»:
‏دقت کردین مغازه دارا فقط تو بالا رفتن دلار، هر روز، رفتن جنس آوردن و هر روز قیمتاشون با خرید جدید رفته بالا؟ وقتی دلار میاد پایین اصلاً لازم نیست جنس جدید بیارن، جنسای قدیم، خودشون زاد و ولد میکنن، تموم هم نمیشن تا قیمت‌ها به روز بشه.

برچسب ها: دلار ، بازار ، اقتصاد ، مذاکره
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار