کد خبر: 1289422
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵
درخشش الفتی با دست خالی همه را متعجب کرد
درخشش نماینده ایران در المپیک پاریس نگاه‌ها به ژیمناستیک کشورمان را تغییر داد. سال گذشته مهدی الفتی ضمن کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ در این رویداد بزرگ خوش درخشید

جوان آنلاین: درخشش نماینده ایران در المپیک پاریس نگاه‌ها به ژیمناستیک کشورمان را تغییر داد. سال گذشته مهدی الفتی ضمن کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ در این رویداد بزرگ خوش درخشید و در ماده پرش خرک به فینال نیز صعود کرد. با اینکه الفتی جوان نتوانست در اولین حضورش در المپیک روی سکو برود و به مدال برسد، اما توجهات را به این رشته مدال‌آور جلب کرد و نشان داد در صورت توجه بیشتر، ژیمناست‌های ایرانی به رغم همه بی‌توجهی‌ها و کمبود‌های شدید ظرفیت مدال‌آوری در عرصه بین‌المللی را دارند. رضا خیرخواه، سرمربی تیم‌ملی در گفت‌و‌گو با مهر به این نکات اشاره کرده است: «گرفتن سهمیه المپیک و راهیابی به این میدان بزرگ، مهم‌ترین اتفاقی بود که سال گذشته برای ژیمناستیک ایران رقم خورد. با سهمیه به المپیک راه پیدا کردیم و مهم‌تر از آن هم این بود که الفتی فینالیست شد و جزو هشت نفر برتر قرار گرفت. با توجه به امکاناتی که داریم این اتفاق در دنیا سروصدا به پا کرد. در مسابقات کسب سهمیه المپیک، با وجود اینکه حریفان مدعی در این مسابقات حضور پیدا می‌کردند، اما هر بار با دو ورزشکار حضور پیدا می‌کردیم و به مدال می‌رسیدیم. این موضوع باعث تعجب کشور‌های دیگر شده بود، چون می‌دانستند ما امکانات به‌روزی نداریم و ژیمناستیک ایران هم سال‌هاست که دستخوش حوادث و مشکلات زیادی است.»
خیرخواه کاهش تعداد سهمیه‌های ایران در بازی‌های پاریس را بدترین اتفاق سال گذشته نامید: «می‌توانستیم سه ورزشکار المپیکی داشته باشیم. متأسفانه محراب احمدکهنی جزو نفراتی بود که تمام مربیان دنیا اعتقاد داشتند او شانس کسب مدال در المپیک است، اما به‌خاطر اینکه سرباز بود و مشکلات مدیریتی و بی‌ثباتی که در فدراسیون وجود داشت، نتوانسته بود جواب ایمیل وادا را بدهد، به همین خاطر محروم شد. سعیدرضا کیخا هم تا یک قدمی کسب سهمیه المپیک پیش رفت، اما متأسفانه به‌خاطر شیوع و فراگیری ویروس کرونا در سطح جهان، فینال مسابقات گزینشی المپیک باکو لغو و نتیجه مقدماتی برای ورزشکاران به عنوان نتیجه نهایی اعمال شد.» سرمربی تیم‌ملی با اشاره به کمبود‌های سخت‌افزاری ژیمناستیک اظهار داشت: «بزرگ‌ترین نقطه ضعف ما نبود تجهیزات و امکانات است. در حال حاضر یک ست استاندارد در ایران نداریم، در‌حالی‌که هزینه آن نهایتاً ۱۰ تا ۱۵ میلیارد است، اما سال‌هاست که داشتن یک ست استاندارد آرزوی ورزشکاران ما شده است. متأسفانه چند بار به‌خاطر فرسوده بودن وسایل و تجهیزات، آنها حین تمرین شکستند و قهرمان ما به طرف دیگری پرتاب شد، حتی زمانی که وزیر وقت (کیومرث هاشمی) به محل تمرین ورزشکاران ژیمناستیک آمد، این اتفاق رخ داد و وسیله شکست و ورزشکار پرتاب شد و چندین ماه از ناحیه کتف آسیب‌دیدگی داشت.»

برچسب ها: ژیمناستیک ، المپیک ، پاریس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار