کد خبر: 1289175
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰

جوان آنلاین: محمد ایمانی در مطلبی با عنوان انتقام جهانی از اسرائیل، اقتدار بازدارنده مقابل آمریکا در کانال تلگرامی خود نوشت:

اگر ۴۵ سال قبل (مقارن با اعلام روز جهانی قدس)، ملت‌های معدودی، رژیم صهیونسیتی را برای بشریت خطرناک می‌دانستند، امروز این رژیم نزد افکار عمومی بسیاری از کشور‌ها به چشم رژیمی جنایتکار و نسل کش دیده می‌شود.

دریده شدن پرده نفاق حامیان رژیم اشغالگر، رویداد بزرگی است که به برکت روز جهانی قدس، و مقاومت و استقامت برآمده از آن رقم خورده است. این در حالی است که آمریکا و برخی دولت‌های غربی می‌کوشیدند با تدارک برخی نشست‌ها و توافقات تحمیلی، رژیم جعلی اسرائیل را جا بیندازند و رویکرد سلطه جویانه خود را در منطقه توسعه دهند.

آخرین بار، پیمان آبراهام با مشارکت خائنانه برخی رژیم‌های مرتجع می‌خواست به طاعون اسرائیل مشروعیت بدهد و فلسطین را از تاریخ و جغرافیا حذف کند. اما مقاومت مظلومانه و نستوه غزه، خواب بانیان فتنه بزرگ برای تغییر نقشه منطقه را برآشفت.

منطقه غرب آسیا، سالهاست هزینه‌های هنگفتی را به خاطر برخی خیانت‌ها و غفلت‌ها می‌پردازد. اما در مقابل، می‌توان یقین کرد که مقاومت ملت‌های منطقه به ویژه ملت مظلوم فلسطین توانسته از پروژه خطرناک صهیونیسم بین‌الملل و آمریکا اعتبار زدایی کند، تا آنجا که سران رژیم صهیونسیتی به عنوان متهمان نسل کشی و جنایت جنگی، تحت تعقیب محاکم بین المللی قرار گرفتند، و ابراز انزجار از اسرائیل جنایتکار و حامیانش، به پایتخت‌های اروپایی و آمریکایی و دانشگاه‌های بزرگ این مناطق کشیده شد و سرکوب شدید مردم معترض را به همراه داشت.

آرزوی یکایک ما شهروندان عادی -مانند انبوه انسان‌های آزاده در جهان که از مظلومیت مردم غزه و دیگر ملت‌های مقاوم منطقه متاثر هستند- این است که می‌توانستیم هر کدام برای گرفتن انتقام، گلوله یا موشکی به قلب جنایتکاران صهیونیست شلیک کنیم.

مردمان عادی، طبعا چنین توانی را ندارند. اما روز قدس، فرصت بزرگی برای اعلام انزجار از جنایتکاران در میدان افکار عمومی، و زدن ضربه‌ای کاری به اعتبار آنها در مقیاس جهانی است.

این حضور، دست کمی از شلیک و اصابت موثر هزاران موشک نقطه زن به سمت رژیم شرور و حامی آمریکایی اش ندارد و حتما می‌تواند نقش بزرگی در تغییر معادله به نفع مقاومت منطقه ایفا کند، ان شاء الله.

حضور و قدرت نمایی ملت ایران همچنین، دست مسئولان را در برابر تهدیدات دشمنان شروری مثل ترامپ پُرتر از گذشته می‌کند تا با اقتداری افزون‌تر ظاهر شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار