کد خبر: 1288811
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
جانشین رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: هم‌اکنون در محور چالوس و محور هراز ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.

جوان آنلاین: سرهنگ سیاوش محبی، در گفت‌و‌گو با اشاره به وضعیت جوی و ترافیکی روز دوشنبه چهارم فروردین ماه هشدار‌های مهمی را به شهروندان و مسافران ارائه داد و با تأکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی، از بارش برف و باران پراکنده در هشت استان کشور خبر داد و افزود: استان‌های اردبیل، گلستان، مازندران، خراسان رضوی، سمنان، کرمان، گیلان و خراسان جنوبی با کاهش دما و لغزندگی جاده‌ها مواجه هستند و لازم است، رانندگان حتماً از لاستیک یخ‌شکن یا زنجیرچرخ استفاده کنند.

به گزارش مهر، محبی در ادامه به تشریح وضعیت ترافیکی محور‌های شمالی پرداخت و افزود: هم‌اکنون در محور چالوس (مسیر جنوب به شمال) از پل زنگوله تا سیاه بیشه، آزادراه تهران–شمال در محدوده تونل‌های ۱۷ و ۱۸، و محور هراز در محدوده وانا، ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.

وی همچنین از مسدود بودن دو محور پونل–خلخال و کرج–چالوس (شمال به جنوب) به دلیل بارش برف و یخبندان خبر داد و اعلام کرد: تیم‌های راهداری و امدادی در حال انجام عملیات برف‌روبی هستند، اما تا بهبود شرایط جوی، از سفر‌های غیرضروری به این مناطق خودداری شود.

این مقام ارشد پلیس راهور با اشاره به توصیه‌های ایمنی به مسافران، خاطرنشان کرد: بازگشت از سفر را به ساعات اولیه صبح موکول کنید، از توقف در شیب‌ها و کنار جاده‌های برفی اجتناب نمائید، و پیش از حرکت از استراحت کافی و همراه داشتن تجهیزات ضروری مانند پتو و آذوقه اطمینان حاصل کنید.

وی در پایان با قدردانی از همکاری رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی، خطاب به شهروندان گفت: رعایت این نکات نه تنها جان شما، بلکه جان دیگر هموطنان را نیز نجات می‌دهد.

برچسب ها: ترافیک ، محور هراز ، چالوس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار