جوان آنلاین: حسین سیمایی صراف صبح امروز در نشست بررسی آخرین وضعیت اجرای نهضت ملی مسکن در دانشگاهها که با حضور رؤسای دانشگاهها برگزار شد، گفت: همه ما از وضعیت معیشتی استادان و کارکنان مطلع هستیم حقوق و درآمدها پایین است، از یک طرف ما داریم تلاش میکنیم در این شرایط دشوار برای پیشرفت علمی و مرجعیت علمی پیدا کردن از طرف دیگر عملاً یک کاری داریم میکنیم که استاد ما اصلاً نمیرسد برای کلاس درس خود را آماده کند و کار دوم و سوم میگیرد تا بتوانند زندگی را بگذراند.
وی ادامه داد: چه باید کرد؟ ایدهای در ذهن بزرگان آموزش عالی است که نباید دست به زمین دانشگاه زد چراکه ناموس دانشگاه است. این تفکر غیر ملی است.
وزیر علوم افزود: به عنوانمثال دانشگاه شریف مضیقه خوابگاه دارد ولی در کنار آن خوابگاه برای آموزش و پرورش قرار دارد که با وجود پیگیریهایی که در دورههای مختلف توسط دکتر، عارف دکتر مخبر و دکتر جهانگیری صورت گرفت، دستور واگذاری آن داده شده است آموزش و پرورش خوابگاه را واگذار نمیکند در حالی که مشخص شده مازاد است و این عدم واگذاری فقط به این دلیل است که نام شخصی که واگذار نکرده است در آموزش و پرورش خوب یاد شود.
سیمایی صراف افزود: ما اگر مسکن دانشگاهیان را تامینکنیم چیزی از دست نمیدهیم بلکه به دست میآوریم، امید استاد و کارکنان را به دست میآوردیم. مسکن دار کردن دانشگاهیان وظیفه حقوقی اخلاقی و شرعی ما است.
وی ادامه داد: تأمین مسکن یکی از اولویتهای ما بوده و برای ما حکم یک پروژه دارد، من مسئول آن هستم و هر هفته پیشرفتهای آن را بررسی میکنیم تا موانع موجود را رفع کنیم.
سیمایی صراف افزود: همان طور که مطرح شد طرح مسکن دانشگاهیان در ۳۵ دانشگاه شروع شده و از ۵ تا ۱۰۰ درصد پیشرفت کرده است اولین دانشگاهی که ۱۰۰ درصد پیشرفت داشت دانشگاه صنعتی سهند بود که هفته پیش، کلنگ زنی کردیم.
وی ادامه داد: یکی از شاخص ارزیابی مدیریتی را پیشرفت مسکن دانشگاهیان قرار دادهایم و خوابگاه متأهلی را هم در این بخش قرار دادهایم، در حال حاضر حدود یک هزار و ۵۰۰ خوابگاه متأهلی داریم این در حالی است که ۹۰ هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی متأهل داریم و برنامه ما این است که حداقل برای ۴۰ تا ۵۰ درصد دانشجویان متأهل خوابگاه تأمین کنیم، ۵ هزار خوابگاه متأهلی در دست احداث است و تا اسفند ۱۴۰۴ باید هزار واحد متأهلی را تحویل دهیم منابع را تقریباً تأمین کردهایم و هر هفته پیگیر آ ن هستیم.
وی از راههای دیگر تأمین زمین مسکن دانشگاهیان به مولد سازی اشاره کرد و افزود: اگر دانشگاهها از راه مولد سازی امکان تأمین مسکن دارند اقدام کنند وزارت علوم نیز آنها را کمک خواهد کرد.