کد خبر: 1287776
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
۱۰۰ خبرنگار و شبکه تلویزیونی حضور داوران برنامه قرآنی محفل را در کشور اندونزی پوشش می‌دهند
رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی از حضور احمد ابوالقاسمی و حامد شاکر‌نژاد از مجریان برنامه قرآنی «محفل» به مدت پنج روز در کشور اندونزی خبر داد
مصطفی محمدی
جوان آنلاین: رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی از حضور احمد ابوالقاسمی و حامد شاکر‌نژاد از مجریان برنامه قرآنی «محفل» به مدت پنج روز در کشور اندونزی خبر داد. این دو قاری سرشناس کشورمان قرار است با پوشش رسانه‌ای حدود یکصد خبرنگار و شبکه‌های مختلف تلویزیونی، برنامه‌های متنوعی را با همراهی سازمان‌ها و نخبگان قرآنی این کشور برگزار کنند. 
به گزارش «جوان»، محمدرضا ابراهیمی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشور اندونزی از میزبانی پنج روزه مردم پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان از احمد ابوالقاسمی و حامد شاکرنژاد، دو قاری بین‌المللی کشورمان و از مجریان برنامه قرآنی «محفل» خبر داد. ابراهیمی که مدیریت این برنامه را برعهده دارد، درباره جزئیات بیشتر این رویداد قرآنی توضیح داد: تلاش ما در اجرای این رویداد، اجرای برنامه‌ها در مساجد بزرگ اندونزی بود؛ بنابراین دو مسجد استقلال، بزرگ‌ترین مسجد جنوب‌شرق آسیا که امام جماعت آن، وزیر دین اندونزی است و مسجد الازهر که شعبه‌ای از مسجد معروف الازهر در مصر است، برای برگزاری این محفل بزرگ قرآنی انتخاب شدند. 
وی ادامه داد: حضور حدود ۲۸۰ میلیون مسلمان در کشور اندونزی سبب شده فعالیت‌های قرآنی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار باشد. از سوی دیگر سازمان‌های مختلفی در این کشور با هدف تربیت نیروی انسانی بر مبنای فرهنگ قرآنی فعالیت می‌کنند. بنابراین در سال جاری، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران نیز بر این اساس، تمرکز ویژه‌ای را روی فعالیت‌های قرآنی و تعاملات فرهنگی با محوریت قرآن کریم داشته است. 
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان نزد مردم اندونزی از جایگاه بسیار ویژه‌ای برخوردار است، افزود: در این ایام، برنامه‌های متنوعی با محوریت قرآن کریم در نقاط مختلف اندونزی برگزار می‌شود. بر همین اساس، تصمیم گرفتیم دو قاری بین‌المللی از جمهوری اسلامی ایران، یعنی حامد شاکرنژاد و احمد ابوالقاسمی را که از مجریان برنامه پرمخاطب محفل هستند به این کشور دعوت کنیم تا در این ایام در پنج نقطه مرتبط با فعالیت‌های دینی و قرآنی حضور یابند. 
ابراهیمی با تأکید بر اینکه ایران اشتراکات فرهنگی و زبانی زیادی با اندونزی دارد، ابراز کرد: در حوزه دینی نیز قرآن کریم به عنوان یک نقطه مهم، بین دو ملت اشتراک به وجود آورده است. بر همین اساس با همه دشواری‌هایی که برای حضور گروه محفل در اندونزی وجود داشت، با همکاری سازمان‌های ایرانی و اندونزی، این اتفاق بزرگ را رقم زدیم. 
وی همچنین بیان کرد: یکی از ویژگی‌های دیگر این رویداد، نمایش وحدت میان مسلمانان شیعه و سنی است. مردم اندونزی ظرفیت‌های فرهنگی ایران را می‌شناسند، اما نسبت به اشتراکات دینی دو ملت، آگاهی کافی ندارند. هدف از اجرای این محفل قرآنی، نزدیکی قلب‌های مسلمانان دو کشور به یکدیگر است. ابراهیمی با بیان اینکه قرآن کریم، محور وحدت و همزیستی مذاهب است، افزود: تلاش می‌کنیم ظرفیت‌های قرآنی دو کشور را به مقامات و ملت‌های دو کشور نشان دهیم. برنامه بسیار خوب و اثرگذار «محفل»، در میان جریان‌های مختلف اندونزی طرفدار دارد، بنابراین از وجود این دو قاری و مجری محفل در جهت ایجاد وحدت مسلمانان دو کشور استفاده کرده‌ایم. میهمانان ایرانی، پنج روز در اندونزی حضور خواهند داشت و برنامه‌هایی به سبک برنامه محفل در همان قالب جذاب با حضور نخبگان اندونزیایی و در چهار شهر برگزار خواهند کرد. بالغ بر یکصد خبرنگار در برنامه‌هایی که تدارک دیده‌ایم، حضور خواهند داشت و این برنامه‌ها از شبکه‌های معتبر و پربیننده تلویزیونی دولتی و خصوصی پخش خواهند شد. همچنین خبرگزاری‌ها و رسانه‌های نوشتاری نیز این رویداد را پوشش خواهند داد. 
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی خاطرنشان کرد: بنیامین داونی شهردار تانگرانگ جنوبی و پیلار ساگا احسان معاون شهردار، میهمانان ویژه برنامه خواهند بود. کیایی حاجی محمد علی از داوران مسابقات بین‌المللی قرآن در کنار احمد فوزی رضوان، عبدالله فکری و الهام محمودین از قاریان برجسته بین‌المللی اندونزی در کنار مجریان ایرانی این محفل را برگزار خواهند کرد.
برچسب ها: فرهنگ ، محفل ، تلویزیون
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار