کد خبر: 1274991
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
عضو شورای اسلامی شهر کمال‌شهر:
عضو شورای اسلامی شهر کمال‌شهرگفت: با وجود کاهش درآمدهای شهرداری در سال ۱۴۰۳ نسبت به پیش‌بینی‌های اولیه، باید از تمامی ظرفیت‌های موجود برای پیشبرد پروژه‌های فرهنگی و ورزشی استفاده کنیم.

حسن زارع رفیع اظهار کرد: در سال گذشته، درآمد شهرداری در حدود ۵۲ درصد از بودجه پیش‌بینی‌شده محقق شد و این آمار نشان‌دهنده عملکرد خوب در تأمین منابع مالی شهرداری بود. اما امسال، با توجه به شرایط مختلفی که از ابتدای سال جاری بوجود آمده، درآمدها نسبت به پیش‌بینی‌ها کاهش یافته است.
وی افزود: در ابتدا فکر می‌کردیم که ماهیانه حدود ۸۰ میلیارد تومان درآمد خواهیم داشت، اما در عمل، میانگین درآمد ماهانه به حدود ۶۰ تا ۷۰ میلیارد تومان کاهش یافته است. به عبارت دیگر، ما در حال حاضر حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ میلیارد تومان کمتر از پیش‌بینی‌های اولیه درآمد داریم که این وضعیت می‌تواند چالش‌هایی برای تأمین نیازهای مالی شهرداری و پروژه‌های عمرانی به وجود آورد.
زارع رفیع ضمن اشاره به فشارهای مختلف و مشکلاتی که شهرداری در تأمین منابع مالی با آن روبه‌رو است، تأکید کرد: فارغ از همه مخالفت‌ها و مشکلاتی که شاید به دلیل این مسائل پیش آید، ما باید مراسمات و فعالیت‌های مختلف را با کمترین حاشیه و به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم. هدف ما این است که بتوانیم از فضای اسپانسری و همگرایی‌ ورزشکاران استفاده کنیم و این مراسمات را به شکلی برگزار کنیم که هیچ‌گونه حاشیه یا انتقادی در پی نداشته باشد.

 

برچسب ها: البرز ، کرج ، شورا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار