کد خبر: 1291582
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳
سخنگوی شورای اسلامی شهر کرج مطرح کرد
سخنگوی شورای اسلامی شهر کرج خواستار برنامه‌ریزی مدیریت شهری کرج برای تقویت نشاط اجتماعی و برگزاری رویدادهایی مشابه جشنواره لاله‌ها در سایر فصول سال به ویژه تابستان شد.

علی قاسم‌پور در پایان دویست و سومین جلسه رسمی شورا و در جمع خبرنگاران، از زحمات اصحاب رسانه برای پوشش اخبار شورا در سال گذشته قدردانی کرد و به تشریح مصوبات شورا در این جلسه پرداخت.

وی اظهار داشت: دو لایحه در این جلسه بررسی شد. یکی از آن‌ها مربوط به متمم تفاهم‌نامه با دانشگاه آزاد اسلامی در راستای پروژه‌های عمرانی مانند ادامه بلوار جمهوری و روگذر شهید موذن بود که با یک قید به تصویب رسید. لایحه دوم نیز مربوط به احداث بیمارستان کیان بود که با اصل لایحه موافقت شد، اما رقم پیشنهادی برای تملک زمین مورد تأیید اعضا قرار نگرفت. همچنین بررسی دو موضوع دیگر شامل وضعیت مأموران شهرداری و نمایندگان در اداره دارایی به جلسات آینده موکول شد.

جشنواره لاله‌ها فرصتی برای تبیین دستاوردهای مدیریت شهری

قاسم‌پور با اشاره به برگزاری موفق جشنواره لاله‌ها در پارک چمران، افزود: از تلاش‌های سازمان سیما و منظر، معاونت خدمات شهری و شهردار محترم برای خلق فضای نشاط‌آور و شاد برای شهروندان تقدیر می‌کنم. این رویداد، جلوه‌ای از ظرفیت‌های مدیریت شهری برای افزایش شادی و تعاملات اجتماعی بود و باید در تابستان نیز برنامه‌ریزی مناسبی برای اجرای چنین رویدادهایی صورت گیرد.

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره ترافیک ناشی از برگزاری جشنواره افزود: ترافیک، ناشی از حضور فراتر از ظرفیت خودروها در مسیرهای تعریف‌شده است و در چنین موقعیت‌هایی اجتناب‌ناپذیر است. اما مدیریت شهری باید با برنامه‌ریزی بهتر، شرایط بهتری برای شهروندان فراهم کند.

قاسم‌پور در پایان تأکید کرد: باغ گل‌های کرج یک سرمایه شهری ارزشمند است و نباید اجازه داد ظرفیت آن نادیده گرفته شود. همچنین درباره کاخ مروارید باید شفاف‌سازی شود که چرا دسترسی مردم به این مجموعه محدود شده، در حالی‌که عرصه آن در اختیار مدیریت شهری نیست.

برچسب ها: البرز ، کرج ، شورای شهر کرج
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار