کد خبر: 1258606
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۹
فریدون حسن

وقتی حکم کمیته انضباطی در خصوص محمود فکری به‌خاطر اتهام‌هایی که زد، صادر شد منتظر حر‌ف‌های دیروز مدیرعامل باشگاه مس شهر بابک بودیم، حرف‌هایی که دیروز بیان شد. حرف‌هایی که درست مثل صحبت‌های زنوزی و مسئولان باشگاه تراکتور در حمایت از تخلف صورت گرفته در پرونده بیرانوند بود. حرف‌هایی که نشان داد در فوتبال ایران قانون و قانون‌مداری فقط در حد حرف است، نه بیشتر!
محمود فکری اتهام زد؛ به چه کسی بماند. چه اتهامی هم زد همه می‌دانیم، اتهامی زشت که حرمت و جایگاه قلم بسیار ارزشمندتر از آن است که به آن آلوده شود. حالا، اما مدیرعامل باشگاه از او حمایت کرده است. البته طبیعی هم هست باید از سرمربی تیمش حمایت کند، ولی چگونگی آن هم مهم است. جناب مدیرعامل می‌گوید در خصوص حرف‌های زشت محمود فکری اصلاً نمی‌تواند چیزی بگوید، اما از حضور او حمایت می‌کند. طبیعی است مدیرعامل باید از سرمربی و ادامه حضورش حمایت کند، اما می‌تواند گوش سرمربی تیمش را بگیرد و به او بگوید در نشست‌های خبری بعدی اولاً ادب و نزاکت را رعایت کن و هر چرندی به ذهنت رسید به زبان نیاور و بعد هم فقط در خصوص تیم خودت حرف بزن و کاری نداشته باش که بقیه چگونه زندگی می‌کنند. 
ولی خب از این مدیرعامل حتی چنین توقعی هم نمی‌توان داشت، این را می‌توان بعد از دیدن و شنیدن حر‌ف‌های روز گذشته او متوجه شد تا جناب مدیرعامل هنوز توقع داشته باشد که حکم اعلام شده برای سرمربی تیمش در استیناف شکسته شود: «ان‌شاءالله که این رأی در مرحله استیناف مشمول تخفیف شود. ما به حکم صادره اعتراض کرده‌ایم و ان‌شاءالله دوستان مساعدت کنند. از روز اول اعلام کردیم رأی فدراسیون فوتبال را می‌پذیریم. باشگاه دوست دارد که به همکاری با فکری ادامه دهد.»
با چنین نگاهی حتی نمی‌توان به جریمه باشگاه هم چندان امیدوار بود، چون با شکسته شدن احتمالی رأی در استیناف باشگاه با خیال راحت مربی هتاکش را حفظ می‌کند و با او در پی بازیکن‌سازی هم خواهد رفت، حالا شما تصور کنید بازیکنانی که با چنین طرز تفکری ساخته می‌شوند چه از آب درمی‌آیند. جدای از این با چنین طرز تفکری که تنها ناشی از بی‌فایده بودن احکام کمیته‌های انضباطی و اخلاق فدراسیون فوتبال است، از این پس شاهد خواهیم بود که همه با خیال راحت بیایند و به یکدیگر تهمت‌های ناروا بزنند. 
پیش از این در خصوص ماجرای بیرانوند و تراکتور با پرسپولیس نوشتیم که حکم انضباطی صادر شده مهر تأییدی بر بی‌قانونی است و حالا حمایت مدیرعامل مس شهربابک هم این ترس را ایجاد می‌کند که از این پس دهان‌ها برای ایراد اتهام باز و حمایت هم شود تا به راحتی حرمت‌ها در فوتبال شکسته شود، چون قرار نیست با حرمت‌شکن برخورد درستی شود و بدتر اینکه حمایت هم می‌شود تا راه برای بقیه هم باز شود. در یک کلمه تا زمانی که قانون به درستی اجرا نشود و قانونگذار با قانون‌شکنان و متخلفان مماشات کند، شاهد چنین رفتار‌هایی خواهیم بود. البته هر روز بیشتر از قبل، چون هیچ برخوردی صورت نمی‌گیرد. راستی دیروز حکم اتهام رشوه بیرانوند هم اعلام شد، یک جلسه محرومیت که با عذرخواهی تعلیقی می‌شود و ۲ میلیارد جریمه نقدی، رسماً همه سر کاریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار