کد خبر: 1258046
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۸
رئیس روابط بین الملل و دیپلماسی دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران با رئیس ستاد نیرو‌های مسلح سلطنت عمان دیدار کرد.

جوان آنلاین: امیر سرتیپ محمد احدی رئیس روابط بین الملل و دیپلماسی دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (چهارشنبه مورخه ۲۵ مهرماه ۱۴۰۳) و در رأس یک هیأت عالی‌رتبه نظامی با دریاسالار عبدالله بن خمیس الرئیسی رئیس ستاد نیرو‌های مسلح عمان، دیدار و گفتگو نمود.

به گزارش مهر، هیأت نظامی مورد بحث روز‌های گذشته به منظور شرکت در نوزدهمین کمیسیون مشترک دوستی نظامی وارد مسقط شده و در خصوص شماری از مسائل و موضوعات مورد علاقه طرفین که به تقویت همکاری‌های نظامی و دفاعی دو کشور کمک می‌نمایند، به بحث و تبادل نظر پرداخته‌اند.

بازدید از مرکز امنیت دریایی و همچنین دانشکده فنی وزارت دفاع عمان، از دیگر برنامه‌های هیأت مذکور در مدت زمان حضور در عمان می‌باشند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
0
1
احسنت و خداقوت به ديپلماسي نيروهاي مسلح ، سوال اينجاست چرا دولت از اين توانمندي كه طي اين سالها عالي بوده استفاده نميكنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
0
1
احسنت بر دیپلماسی نیروهای مسلح ایران عزیز افراد شایسته را باید قدر دانست در کشور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
0
1
امیر دکتر احدی در دیپلماسی وزارت دفاع هم موفق و توانمند بودند خدا قوت و دستمریزاد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار