کد خبر: 1257637
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۹
رئیس سازمان شیلات کشور از تولید ۲۲ تن خاویار در ایران خبر داد.

جوان آنلاین: سید حسین حسینی در گفتگو با خبرنگار در پلدختر گفت: در ۲۲ استان طرح آبزی‌پروری را اجرا کرده‌ایم و ۲۲۰ مزرعه در کشور فعال است.

به گزارش تسنیم، او با اشاره به تولید ۵۰۰۰ تن گوشت خاویار و ۲۲ تن خاویار در ایران افزود: ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت استخر مجتمع هزار تنی ماهیان خاویاری پلدختر نیاز داریم.

رئیس سازمان شیلات ایران عنوان کرد: مراکز تکثیر ماهی خاویاری برای تولید بچه‌ماهی در حال تلاش هستند و این یک کار ترویجی برای حفظ برند خاویار ایرانی است.

حسینی با بیان اینکه خاویار یکی از کالا‌های اساسی ارزآور برای کشور است، بیان کرد: تلاش می‌کنیم که زمینه تهیه بچه‌ماهی خاویاری در پلدختر فراهم شود، چون این پروژه توجیه اقتصادی دارد.

وی توضیح کرد: ما بچه‌ماهی خاویاری را از استان گیلان به لرستان آوردیم که این بچه‌ماهی طی یک‌سال از نیم کیلوگرم به حدود ۱۰ کیلوگرم رسیده‌است.

برچسب ها: خاویار ، ایران ، پلدختر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار