کد خبر: 1254585
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴
دادستان تهران گفت: پنج دستگاه خودروی سواری متعلق به شرکت کوروش کمپانی جهت پرداخت مطالبات مالباختگان به مزایده گذاشته می‌شود.

جوان آنلاین: علی صالحی، با اشاره به تاکید رئیس قوه قضائیه در اولویت‌دهی به امر پرداخت مطالبات مالباختگان در زمان رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی، به ویژه در مرحله تحقیقات مقدماتی، افزود: در همین راستا ۵ دستگاه خودروی سواری گران‌قیمت متعلق به شرکت کوروش کمپانی، شناسایی و جهت فروش در اختیار سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی قرار گرفته است.

به گزارش مهر، وی ادامه داد: در راستای تأکیدات ریاست قوه قضائیه مبنی بر پیگیری و تسریع در صدور احکام و نظارت بر اجرای فرآیند رسیدگی به پرونده‌های کلان، تعداد ۵ دستگاه خودروی سواری متعلق به متهمان پرونده کوروش کمپانی، در مرحله تحقیقات مقدماتی شناسایی و در اختیار سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی قرار گرفت و آن مرجع نیز پس از اخذ مجوز‌های قانونی و نظریه‌های کارشناسی رسمی دادگستری، این اموال را جهت تأمین بخشی از مطالبات مالباختگان به مزایده گذاشته است.

صالحی با بیان اینکه عوائد حاصل از فروش اموال در این مزایده، جهت استرداد مطالبات شاکیان صرف خواهد شد، تصریح کرد: شروع بازدید و ارائه پیشنهاد برای اجرای این مزایده از روز ۹ مهر ۱۴۰۳ بوده و در ۱۶ مهر به پایان می‌رسد و اسامی برندگان نیز ظرف یک هفته مشخص و اعلام خواهد شد.

برچسب ها: مزایده ، خودرو ، مطالبات
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار