کد خبر: 1251371
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
رئیس قوه قضائیه: 

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه تعامل و هماهنگی قوا با لفظ و زبان میسر نمی‌شود بلکه نیازمند سازوکار اجرایی است، گفت: تأکید مؤکد من آن است که در قوه قضائیه می‌خواهیم با مجلس و دولت همکاری داشته باشیم و کمک‌کار نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی باشیم.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در ادامه سلسله جلسات و نشست‌های هم‌اندیشی خود با اعضای کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مجلس شورای اسلامی، روز گذشته با اعضای کمیسیون «حقوقی و قضایی» مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای برگزار کرد. 
رئیس قوه قضائیه در این نشست ضمن اشاره به ارتباط وثیق و گسترده شکل‌گرفته میان قوای قضائیه و مقننه طی سه سال اخیر، اظهار داشت: ۴۶ سال از انقلاب گذشته است و سزاوار نیست که برخی از مسائل و مشکلات کشور و مردم همچنان بر روی زمین باقی بمانند، یکی از الزامات رفع این مسائل و مشکلات مزمن، تعامل و هماهنگی قواست. محسنی اژه‌ای ادامه داد: تعامل و هماهنگی‌ای که با لفظ و زبان میسر نمی‌شود بلکه نیازمند سازوکار اجرایی است. بر همین اساس توافقنامه‌ای را با مجلس تدوین کرده‌ایم و بر تکمیل و ارتقای این توافقنامه همکاری تأکید داریم و معتقدیم موانع بند‌های اجرانشده توافقنامه مزبور باید به سرعت رفع شوند. 
رئیس عدلیه افزود: تأکید مؤکد من آن است که در قوه قضائیه می‌خواهیم با مجلس و دولت همکاری داشته باشیم و کمک‌کار نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی باشیم. البته ممکن است در مسیر تحقق این مهم، نتوانیم در همه موارد و مصادیق به درک مشترک برسیم که در اینجا نقش و ارزش بالای نشست‌های هم‌اندیشی، عیان می‌شود. 
رئیس دستگاه قضا خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: شما نمایندگان را امین مردم و نظام می‌دانیم و معتقدیم یکی از طرق جلب رضایت و همکاری مردم، شما نمایندگان مجلس هستید. معتقدیم این شما نمایندگان مجلس هستید که بهتر و بیشتر از ما با مردم ارتباط دارید و نسبت به مسائل و مشکلات مردم و راهکار‌های رفع آنها، اشراف بیشتر دارید، بر همین اساس همواره تأکید دارم که نمایندگان مجلس از مراجع و مراکز مختلف قضایی بازدید به عمل آورید. حتی تأکید دارم که با لحاظ ترتیباتی، از زندان‌ها نیز بازدید کنید. این اعتقاد راسخ من است و این‌گونه نیست که آن را در اتاق دربسته مطرح کنم و بیرون از اینجا به گونه‌ای دیگر عمل کنم. معتقدم نتیجه بازدید‌های نمایندگان از مراکز مختلف قضایی آن است که هم نمایندگان مجلس با حجم و سختی کار در دستگاه قضا آشنا می‌شوند و هم نقطه‌نظرات و مشکلات و مسائل مردم را جهت بهبود امور در مراکز قضایی منتقل می‌کنند. 
رئیس عدلیه با اشاره به مبحث نهاد وکالت که در سخنان یکی از نمایندگان عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس مطرح شد، گفت: از همان مقطع ابتدای انقلاب که در دادگاه انقلاب مشغول خدمت بودم، بر حضور و نقش‌آفرینی مثبت و مؤثر وکلا در جریان رسیدگی به پرونده‌های قضایی تأکید داشتم و حتی در سال ۱۳۶۲ که بحث مرتبطی با نهاد وکالت در مراجع مربوطه شکل گرفته بود، چنین استدلال می‌کردم که وکیل می‌تواند کمک‌کار قاضی در استناد به قوانین و مقرراتی باشد که در پیشبرد روند رسیدگی به پرونده مطروحه و کشف حقیقت، مؤثر هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار