کد خبر: 1250874
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
معاون اول رئیس‌جمهور:
معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد که دولت آمادگی دارد مصوبه واگذاری زندان اوین به دانشگاه را احیا کند و این اقدام را به نفع کشور دانست.

جوان آنلاین: محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور، در مراسم اجلاس روسای دانشگاه‌های کشور، در سخنانی به محافظه‌کاری روسای دانشگاه‌ها در یک یا دو دهه گذشته اشاره کرد و گفت: در دوره‌های گذشته، نامه‌هایی با امضای ۸ تا ۱۰ رئیس دانشگاه به دولت ارسال می‌شد که حاوی مطالبه‌های جدی بود و معمولاً به آن‌ها پاسخ داده می‌شد. اما در سال‌های اخیر، این نوع پیگیری‌ها کاهش یافته است.

وی با مقایسه سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۳۸۱، پرسید که کجا رفتند آن مطالبات و پیگیری‌ها و چه تغییراتی در این زمینه ایجاد شده است.

عارف تأکید کرد که ماندگاری در پست‌ها نباید مانع از انجام وظایف ذاتی و اجتماعی دانشگاه‌ها شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین به فرمایش مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت که دانشگاه‌ها تنها وظیفه تولید علم و تربیت دانشجو را ندارند، بلکه وظایف دیگری نیز بر عهده دارند که باید مورد توجه قرار گیرد.

عارف با بیان اینکه دانشگاه هنوز مرجعیت خود را از دست نداده و اعتماد مردم به استادان و دانشگاه‌ها بالاست، پرسید که چقدر از این اعتماد استفاده می‌شود. او هشدار داد که اگر غفلت کنیم و محافظه‌کار باشیم، ممکن است این جایگاه حفظ نشود و مردم به این امر توجه خواهند کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد که دولت آمادگی دارد مصوبه واگذاری زندان اوین به دانشگاه را احیا کند و این اقدام را به نفع کشور دانست.

وی افزود که با این کار، پیام مهمی به دنیا ارسال می‌شود مبنی بر اینکه زندان را به دانشگاه تبدیل می‌کنیم.

وی همچنین به قدمت این مصوبه اشاره کرد و گفت که از عمر آن ۲۱ سال می‌گذرد و امیدوار است که این طرح به مرحله اجرایی برسد و به پیری نرسد. این سخنان نشان‌دهنده عزم دولت برای استفاده از فضاهای غیرمفید و تبدیل آن‌ها به مراکز آموزشی و پژوهشی است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار