کد خبر: 1247301
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸
وزیر کشور:
وزیر کشور گفت: با توجه به زیرساخت‌های خوب مرز خسروی، مقرر شد این مرز به طور دائم مسیر تردد کاروان‌های حج و زیارت برای عتبات عالیات تعیین شود.

جوان آنلاین: اسکندر مؤمنی وزیر کشور در جریان بازدید از مرز خسروی در استان کرمانشاه، گفت با توجه به زیرساخت‌های خوب مرز خسروی مقرر شد این مرز به طور دائم مسیر تردد کاروان‌های حج و زیارت برای عتبات عالیات تعیین شود.

دکتر اسکندر مؤمنی که در سفر به استان کرمانشاه و بازدید از مرز خسروی به سر می‌برد، صبح جمعه گفت: با توجه به زیر ساخت‌های خوب مرز خسروی مقرر شد این مرز به طور دائم مسیر تردد کاروان‌های حج و زیارت برای عتبات و عالیات تعیین شود.

وی افزود: تاکنون ۴۵۰ هزار نفر از مرز خسروی راهی عراق شده و ۲۰۰ نفر نیز از طریق همین مرز به کشور بازگشته‌اند.

وزیر کشور پیش بینی کرد، مجموع تردد از مرز خسروی تا پایان اربعین به ۹۰۰ تا ۹۵۰ هزار نفر برسد و به این ترتیب ۱۵ درصد کل رفت و آمدهای مرزی از مرز خسروی انجام می‌شود.

مؤمنی، همچنین اظهار داشت: با توجه به زیرساخت‌های خوب مرزی خسروی، تاکنون هیچ مشکلی در تردد زائران پیش نیامده است.

وزیر کشور با اشاره به بازگشت یک و نیم میلیون زائر در روزهای آینده گفت: از زوار درخواست داریم بازگشت خود را به بعد از اربعین موکول کنند تا فشار برگشت در مرزها نداشته باشیم.

وی در توصیه به زواری که در حال بازگشت به کشور هستند، گفت: توصیه این است زواری که خودروی شخصی ندارند، با توجه به امکانات خوب حمل و نقل عمومی در مرز خسروی در صورت امکان از این مرز به کشور برگردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار