کد خبر: 1243889
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۵
سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد که مجوز خروج از کشور برای شرکت در مراسم اربعین حسینی برای مشمولان غیرغایب صادر می‌شود و مشمولان غایب نمی‌توانند مجوز خروج از کشور دریافت کنند.

جوان آنلاین: سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد:‌ مجوز خروج از کشور برای شرکت در مراسم راهپیمایی اربعین حسینی برای مشمولان غیر غایب صادر می‌شود و مشمولان غایب حتی در صورت داشتن گذرنامه ، ممنوع الخروج بوده و به هیچ عنوان مجوز خروج از کشور برای آنان صادر نمی‌شود.
سازمان وظیفه عمومی فراجا همچنین اعلام کرد که برای رفاه حال سایر زائران و سرعت در ارائه خدمات به عزیزان متقاضی شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی، لازم است مشمولان غایب از مراجعه به سامانه‌های خدماتی پلیس یا مراکز وظیفه عمومی و ادارات گذرنامه سراسر کشور و پایانه‌های مرزی برای دریافت مجوز خروج از کشور اکیدا خودداری کنند. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار