کد خبر: 1211304
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۶
جبهه مردمی فلسطین با صدور بیانیه‌ای ضمن انتقاد از ناتوانی اعضای اتحادیه عرب، بر اعتبار ملت‌های عربی در حمایت از آرمان فلسطین تاکید کرد.

جوان آنلاین: جبهه مردمی فلسطین با صدور بیانیه‌ای ضمن انتقاد از ناتوانی اعضای اتحادیه عرب بر اعتبار ملت‌های عربی در حمایت از آرمان فلسطین تاکید کرد.

به گزارش صدا و سیما، جبهه مردمی فلسطین در بیانیه مطبوعاتی خود اعلام کرد:
- نشست اضطراری اتحادیه عرب بی نتیجه است. این اتحادیه، باری بر دوش امت عربی شده است.
- رژیم‌های مرتجع رسمی عربی که عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل، تبعیت و اطاعت از دولت آمریکا و غرب را در اولویت خود قرار داده اند و به زیان امت عربی و خصوصا آرمان فلسطین عمل می‌کنند، اتحادیه عرب را تحت کنترل خود دارند.
- اتحادیه عرب با گذشت بیش از ۱۰۰ روز از ادامه نسل کشی در نوار غزه، افزون بر این که نتوانست با استفاده از توانمندی‌ها و ابزار‌های مختلف خود به رژیم صهیونیستی و غرب فشار وارد کند، بلکه حتی نتوانسته است قطعنامه‌های خود را درخصوص شکستن محاصره تحمیلی نوار غزه اجرا کند.
- ملت ما در فلسطین روی ملت‌های آزاده و سرافراز عربی برای حمایت از آرمان فلسطین و ادامه فشار بر رژیم‌های عربی وابسته به آن‌ها برای اتخاذ مواضع جدی و توقف تجاوزگری به نوار غزه، شکستن محاصره توقف عادی سازی روابط و تبعیت از غرب حساب می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار