کد خبر: 1184042
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۲
معاون استاندار تهران:
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران گفت: از امروز شنبه (۱۸ شهریور ماه) ساعت آغاز به کار دستگاه‌های اجرایی در شهر تهران از ۷ تا ۹ صبح به صورت شناور خواهد بود.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از ایسنا، قدرت الله شفیقی  در تشریح تغییر ساعت آغاز به کار ادارات در استان تهران گفت: از امروز (۱۸ شهریورماه) تا تصمیم بعدی در این زمینه از سوی دولت ساعت آغاز به کار دستگاه‌های اجرایی ملی مستقر در شهر تهران از ۷ تا ۹ صبح به صورت شناور است و ساعت آغاز به کار دستگاه‌های استانی و واحد‌های صنعتی ۷ و در اداره‌های نظامی، انتظامی و امنیتی شش و ۳۰ دقیقه صبح خواهد بود.

وی تاکید کرد: مدیران به گونه‌ای نظارت داشته باشند تا بر اساس ماده ۸۷ قانون خدمات کشوری سقف ۴۴ ساعت کار در هفته برای همه کارکنان رعایت شود و هیچ‌گونه خدشه‌ای در پاسخگویی به مراجعات مردم ایجاد نشود.

بر اساس این گزارش، ساعت آغاز به کار دستگاه‌های اجرایی از ۱۶ خرداد تا ۱۵ شهریور امسال برای صرفه جویی در مصرف انرژی شش صبح تعیین شده بود و این تصمیم سالانه برای کاهش مصرف در زمان اوج مصرف در تابستان اتخاذ می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار