به گزارش تسنیم، پس از دستور دولت فرانسه مبنی بر لغو گردهمایی سالانه منافقین که هر ساله در تاریخ ۳۰ خرداد در آلبانی و ویلپنت فرانسه برگزار میشود، منافقین توانستند بالاخره با لابیهای گسترده، با حکم یک دادگاه محلی فرانسه، با چند روز تأخیر در ۱۰ تیرماه، تجمعی در شهر پاریس برگزار کنند؛ تجمعی که با هدف سرپوش گذاشتن روی شکستهای پیدرپی اخیر این گروهک بود، اما همزمان به محلی برای نمایش درماندگی و اضمحلال این فرقه تروریستی نیز تبدیل شد.
تجمع برگزارشده در شهر پاریس، نکات مهمی را نمایان کرد، از خشم منافقین به دلیل شکستهای اخیر و عدمتحقق خیال خام براندازی که در اظهارات تند مریم رجوی سرکرده این گروهک علیه نظام جمهوری اسلامی کاملاً مشهود بود تا شیوه برگزاری این همایش و شکل تدابیر امنیتی که نشان داد تنها جان اعضای ارشد این گروهک و مقامات تاریخمصرف گذشته اروپایی و امریکایی برای رجوی مهم بود، چراکه با وجود احتمال هرگونه تهدید امنیتی و حتی برخورد پلیس فرانسه، هواداران خود را مانند گوشت قربانی بدون هیچ تدبیر امنیتی در خیابان گردهم آورده بودند.
اما بر اساس بررسیهای به عمل آمده و گزارشات دریافتی از محل برگزاری تجمع گروهک تروریستی منافقین در پاریس، آمار جالب توجهی به دست آمده است که نشان میدهد این فرقه جنایتکار و طرد شده از جامعه ایرانی، علاوه بر ازهمگسیختگی داخلی، حتی در اروپا هم منفور و فاقد هرگونه جایگاه اجتماعی و هوادار دربین جوامع اروپایی است.
منافقین دست به دامن جنگزدههای اوکراینی شدند
با توجه به عدمهمراهی و امتناع بسیاری از هواداران سابق این گروهک برای شرکت در تجمع پاریس، منافقین برای پر کردن محل تجمع، مجبور به استفاده از اتباع سرگردان از کشورهای اوکراین، عراق، سوریه و افغانستان شدند، به همین منظور تیمهای معینشدهای از سوی منافقین با دادن وعده پاریسگردی، تأمین هزینه سفر، اسکان و غذا به این اتباع سرگردان، از حضور آنها در تجمع استفاده کردند. در گزارشها آمده است که انگیزه اکثر عناصر خارجی برای حضور در مراسم، تفریح رایگان در قالب توریست در پاریس بوده است.
گفته شده است با وجود تلاش فراوان منافقین برای حضور هواداران ایرانی جهت بهرهبرداری تبلیغاتی، اما کمتر از یکسوم جمعیت حاضر در تجمع مذکور، ایرانی و مابقی از کشورهای یادشده بودهاند، بیشتر آمار نیز مربوط به اوکراینیها بوده است.
بر اساس آمار دریافتی، با وجود اینکه منافقین ۱۹۰ دستگاه اتوبوس در سراسر اروپا برای جمعآوری نیرو و هوادار و انتقال به پاریس تدارک دیده بودند، اما در نهایت تنها ۱۲ اتوبوس به طور کامل پر و به محل تجمع وارد شد.
۲۷۶۰ نفر در تجمع سالانه منافقین
طبق آمار موجود، در مجموع آنها توانستند ۲ هزارو ۷۶۰ نفر را با وعدههای گوناگون از جمله تخصیص مبلغ ۵۰ تا ۱۰۰ یورو به هر فرد، در پاریس گرد هم بیاورند. اتفاق جالب دیگر در جریان تلاش این گروهک برای جمعآوری هواداران خود در اروپا، امید آنها به حضور گسترده هوادارانی از کشور آلمان بود، چراکه بیشتر متواریان و هواداران نفاق در این کشور حضور دارند، اما با وجود تأکید مکرر بر اهمیت مراسم و حیثیتی بودن آن، در نهایت ۱۰ دستگاه اتوبوس از آلمان به پاریس در فرانسه منتقل شد که دوسوم از نفرات حاضر در اتوبوسها از اتباع بیگانه کشورهای دیگر بودند.
شعار علیه پوتین توسط تظاهرکنندگان اجارهای اوکراین
در تصاویر و فیلمهای منتشرشده از این برنامه، حضور اتباع اوکراینی با پرچمهای کشورشان مشهود و قابل توجه بوده و از شعارهایی که علیه پوتین سرمیدادند، اینطور برداشت میشود که این آوارگان جنگی بیشتر با هدف رساندن پیام درخواست کمک از جامعه جهانی در این مکان و در مقابل دوربینها قرار گرفته بودند.
نکته مضحک حین پخش زنده مراسم، بیتوجهی بسیاری از حاضران به اظهارات سخنرانان و بینظمی مشهود و ترک محل تجمع توسط برخی هواداران خارج از محل مقر برگزاری بود که منجر به عصبانیت مسئولان این تشکیلات تروریستی شده است.
تلاش برای حفظ روحیه اعضا
در تاریخ دوم تیر ماه، هشت روز پیش از برگزاری تجمع پاریس، یک جلسه توجیهی در خصوص گردهمایی سالانه به صورت کال کنفرانس در بستر یکی از شبکههای اجتماعی برای تمامی هواداران این گروهک با سخنرانی ابوالقاسم (حبیب) رضایی برگزار شد که وی در بخشی از اظهارات خود با اشاره به اینکه موضع و رفتار اخیر دولت آلبانی در واقع توطئه جمهوری اسلامی بوده، تلاش کرد با تحریک و تقویت امید در بین هواداران، آنها را وادار به حضور در تجمع پاریس کند.
اشاره رضایی به حملات اخیر پلیس آلبانی به مقر منافقین بود که در جریان آن یک نفر کشته، چند نفر مجروح و تعدادی هم بازداشت شدند. در این حمله همچنین بسیاری از سرورها، هاردها و کامپیوترهای متعلق به یگان سایبری منافقین توسط پلیس توقیف شد که گفته میشود اطلاعات زیادی از این گروهک به خصوص درباره مرتبطان با آنها در داخل ایران در این هاردها و سرورها وجود دارد.
رضایی در آن تجمع گفته بود: «برنامه سالانه همچنان در جریان است و همه شما باید هرچه پررنگتر و هرچه باشکوهتر در پاریس حضور به هم رسانید.» با وجود این شاهد بودیم که اظهارات و دستور وی با بیاعتنایی از سوی هواداران همراه شده و آنها به بهانههای گوناگون از حضور در پاریس خودداری کردهاند. منافقین میدانند که تجمع پاریس نه یک پیروزی، بلکه یک شکست مفتضحانه دیگر برای این گروهک تروریستی به حساب میآید؛ شکستی تاریخی که هرگز نمیتوانند آن را با هیچ عملیات رسانهای پنهان کنند.
مسئولان این سازمان خود بهتر میدانند، ریزش در بین اعضا و هواداران بسیار جدیتر از گذشته بوده و از فردای این تجمع این نگرانی در بین آنها شکل گرفته که در صورت بقای آنها تا خرداد سال آینده حتی یکدهم این جمعیت اندک در پاریس را هم نمیتوانند برای همایش سالانه خود گردهم بیاورند. رجوی و دیگر اعضای جنایتکار و منفور این گروهک به خوبی آگاهند که دوران بزندررو به پایان رسیده است و سریال شکستهای اخیر ادامه خواهد داشت و به زودی در نتیجه دیپلماسی مقتدرانه جمهوری اسلامی، منافقین ضربات سنگین دیگری را دریافت خواهند کرد.